marcys999 Opublikowano 25 Marca 2015 #126 Opublikowano 25 Marca 2015 chyba zaryzykuję jednak ten Ekogroszek Ekstra - zobaczymy co to jest warte oni (grupa trust) nie ładują kilku rodzajów na jedną paletę... witam doszedł do mnie ten groszek jest OK - polecam suchy, nie spieka się, pali się długo, może popiół wyższy trochę - ale ogólnie jest warty polecenia w takiej cenie
mtart Opublikowano 30 Marca 2015 #127 Opublikowano 30 Marca 2015 Witam, co do Czuka mam podobne obserwacje jak marcys999Przepraszam za zwłokę byłem w delegacji... Granulacja klasyczna, jak się zbiorę zrobię zdjęcie, nie jest mokry, co do wagi to na "oko" jest ok. Całość palety 1 tona Ta firma honoruje tylko przedpłatę Niestety paliłem wcześniej jakimś dziwnym węglem (rosyjski) i to podobno była mieszanka (kupiłem tanio). Jakość popiołu w normie (przy obecnych temperaturach wysypuję raz na 3-4 dni), nie spieka się i nie szlakuje a "kalafiory to nie wiem co to jest :), kaloryczność trudno ocenić ale boje się, że jest mocny bo piec już raz mi wygasł (za mocno podciągnął temperaturę i nie musiał dogrzewać, zmieniłem trochę ustawienia - mam funkcję w piecu na przedmuch, włączyłem). Ogólnie jestem zadowolony za tę cenę. Zamawiam jeszcze jedną tonę zobaczymy czy to nie podpucha (np. następne dostawy dużo gorsze).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.