Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum o ogrzewaniu

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak Chronicie Swoje Komputery?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakich używacie programów do ochrony komputera, tych darmowych czy komercyjnych? Sam mam Nortona IS i jest naprawdę dobry. Miłego weekendu :)

Opublikowano

komercyjnych np.kasperski

Opublikowano

Ile razy w roku do czyszczenia komputera wzywacie kominiarza?

Opublikowano
  • Autor

Bardzo śmieszne.

Opublikowano

Zamykam w sejfie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

pies pilnuje :)

a tak serio stawiam na kasperskiego

Opublikowano

a ja stawiam na darmowego comodo - wykrywalność średnia ale ma tzw, piaskownicę. Jak złapiesz wirusa wystarczy restart komputera i jest ok.

Opublikowano

A ja niczym nie chronię. Mój ulubiony ma Ubuntu jako system. Pozostałe, współdzielone głównie przez rodzinę są mulone Avastem.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem Gdate ale jakos muliła, teraz mam Kasperskiego , nie narzekam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dla użytkowników Windy polecam darmowy Microsoft Security Essentials, Bardzo fajny, lekki programik nie zamula jak gdata, warunek to oczywiści org. system.

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówcą fajny program również chroni moje 2 komputery .

Opublikowano

antyvir w postaci avg i oczywiscie firewall

Opublikowano

A jak chronicie swoje dzieci przed komputerem?

Opublikowano

Aktywowany filtr rodzicielski na przeglądarkach+nie zostawianie dziecka przed kompem samego na dłużej,zerkanie co jakiś czas co robi,ew.w razie podejrzeń sprawdzanie historii+ograniczenie czasu spędzanego na komputerze+blokada samodzielnego dostępu(supertajne hasło)..to wszystko niezle działa,ale niestety do czasu-dzieci szybko rosną i wycwaniają się jeszcze szybciej ...na szczeście z wiekiem nabierają też trochę rozumu,więc może nie zrobią sobie dużego ziaziu,bo nie za bardzo już można kontrolować w ww. sposób dorastające konie...u mnie najstarszy koń 17 letni już w zasadzie poza zasięgiem ,córka ...ją komputer za bardzo nie kręci...najgorzej z najmłodszym 10 latkiem-spryciarzem,tego to trzeba pilnować,bo wszędzie nos wsadzi...pocieszam się ,że już mam z górki-jeszcze parę lat i będzie z głowy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam do swojego routera (Linksys E1200 - swoją drogą polecam, bo działa bardzo stabilnie) dołączone oprogramowanie Cisco Connect, w którym mogę zarządzać odwiedzanymi stronami, blokować dostęp itd. - bardzo praktyczne rozwiązanie, i łatwe w obsłudze. Sprawdza się (dzieci w wieku 6 i 10 lat).

A program antywirusowy, jaki używam, to NOD32, już od ładnych paru lat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja od paru lat używam Norton Internet Security, wiele opcji i funkcji, jestem zadowolona ;)

Opublikowano

ja mam nod32 od paru lat. uważam że jest dobry ale brak mi porównania

Opublikowano

Ja mam zabezpieczenie sprzętowe rodem z kawiarenek internetowych. Karta wciskana w płytę główną chroni wybrane partycje dysku lub cały dysk przed wszelkimi zmianami. Po restarcie zmiany są cofane do poprzedniego stanu.

Edytowane przez gondoljerzy

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja mam pytanie odnośnie tabletów i komórek - czy na te urządzenia też trzeba mieć antywirusa?

Opublikowano

Ja avg i nie zauważam problemów. Myślicie, że to spoko antywir, czy polecacie coś innego?