marcus312 Opublikowano wczoraj o 07:26 #26 Opublikowano wczoraj o 07:26 19 godzin temu, Tuptus napisał(a): O pożarach nie wspominam bo to inna bajka, To jest taka bajka że jak jest pożar a całkiem sporo ich było ostatnio to te ogromne dymy które powstają ponoć wg służb które sprawdzają jakość powietrza nie stanowią zagrożenia dla środowiska ale mały dymiący komin już tak należy ukarać zasada jest prosta podobnie jak z tą wojną duży może i nie szkodzi a mały już nie. @PjottterTak tak trzeba uważać od myśli do czynu 🤐W gminie i tak przeważnie wiedzą wszystko mają tam jakieś takie swoje "czujniki" pytanie co z tym mają zrobić , dać pieniądze na modernizację kotłowni których pewnie nie ma i nie będzie w niektórych skrajnych przypadkach trzeba by dać też na opał . Cytuj
nightwatch Opublikowano wczoraj o 07:31 #27 Opublikowano wczoraj o 07:31 Dawanie pieniędzy w nagrodę za to że ktoś dymi? Popieram. Jutro napalę oponami i będę czekał na kasę, niech mi zapłacą żebym przestał. 1 Cytuj
Piecuch19 Opublikowano 21 godzin temu #28 Opublikowano 21 godzin temu I najlepiej z tej kasy z ETS-ów. 1 Cytuj
Pjottter Opublikowano 18 godzin temu #29 Opublikowano 18 godzin temu @marcus312 u mnie w gminie jakis czas temu nagle zaczęli wymagac od kazdego kto nie jest podpięty do kanalizacji by pokazywał umowy na wywóz nieczystości wiedząc, że większość od lat wywozi po znajomości na swoje pola. Wielu i tak by chciało miec kanalizację i problem z głowy jednak np. u mnie nie zrobią bo im sie nie opłaca ciągnąć i robić całej infrastruktury, a cała akcja była podkładką pod pretekst rozbudowy oczyszczalni na której troche osób sie sprzeciwiało. A w gminie mają czujniki jakosci powietrza ale nigdy nie widzialem by świeciło co innego niz zielone, nawet jak smog jak cholera i oddychać sie nie da... Cytuj
marcus312 Opublikowano 18 godzin temu #30 Opublikowano 18 godzin temu 6 godzin temu, nightwatch napisał(a): Jutro napalę oponami i będę czekał na kasę, niech mi zapłacą żebym przestał. W niedzielę nie pal opon urzędnicy nie pracują jeszcze przyjedzie straż pożarna dodatkowe problemy ale z KPO mogli by coś dać przecież pieniądze miały popłynąć do kieszeni polek i polaków szerokim strumieniem,. 8 minut temu, Pjottter napisał(a): A w gminie mają czujniki jakosci powietrza ale nigdy nie widzialem by świeciło co innego niz zielone, nawet jak smog jak cholera i oddychać sie nie da.. Widocznie takie zostało wydane rozporządzenie że ma być na zielono a nam pozostaje się dostosować czyli najlepiej ewoluować . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi