Sławek007 Opublikowano 7 Lutego #126 Opublikowano 7 Lutego Do mnie, ale w Tauronie przyjeżdżał instalator przestawiać licznik. Nie wymieniał go. Zarówno jak zmieniałem z G11 na G12W czy później jak zmieniałem na G13 Cytuj
kreciq21 Opublikowano 7 Lutego #127 Opublikowano 7 Lutego To chyba zależy, czy jest dostęp zdalny do licznika, czy nie. Cytuj
stonefistt Opublikowano 8 Lutego #128 Opublikowano 8 Lutego Mam zdalny dostęp do licznika. Na mój licznik sprawdzałem jest nadal G11 widocznie to musi potrwać jak to w Energa. Cytuj
o6483256 Opublikowano 10 Lutego #129 Opublikowano 10 Lutego Zaloguj się do energa operator i sprawdź tutaj: https://mojlicznik.energa-operator.pl/dp/UserData.do 1 Cytuj
stonefistt Opublikowano 10 Lutego #130 Opublikowano 10 Lutego Też właśnie sprawdziłem dziś w mój licznik w Energa jest już g12w. W liczniku energii na zewnątrz też jest zaznaczona taryfa na pozycji: 0.2.2 Taryfa. Cytuj
kreciq21 Opublikowano 10 godzin temu #131 Opublikowano 10 godzin temu Pierwszy rachunek w tym roku i rok do roku podwyżka tylko o 50%. Jakby się ktoś zastanawiał, dlaczego zużycie w analogicznym okresie spadło, to dlatego że wymieniłem pompkę CO z klasycznej na energooszczędną. Cytuj
stonefistt Opublikowano 9 godzin temu #132 Opublikowano 9 godzin temu Mniejsze zużycie a większy rachunek nieźle. Cytuj
o6483256 Opublikowano 8 godzin temu #133 Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Niech kolega wklei resztę rachunku bo to co widać, to trochę mało. Edytowane 8 godzin temu przez o6483256 Cytuj
o6483256 Opublikowano 8 godzin temu #135 Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Sieciowa stała ponad 6zł więcej netto/ za 2 miesiące Edytowane 7 godzin temu przez o6483256 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi