Skocz do zawarto艣ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Posiadam kocio艂 SAS wersja slim 14kw ekogroszek i do tego mam聽 sterownik multifun.

Coraz bardziej sk艂aniam si臋 nad wymian膮 sterownika multifun - moim zdaniem聽 艣rednio on si臋 spisuje.

Jakim Waszym zdaniem warto si臋 zainteresowa膰聽 聽?聽

Kiedy艣 czyta艂em o jakim艣聽 ale nie mog臋 odszuka膰 nazwy, nie by艂 to Tech ..

B臋d臋 wdzi臋czny za podpowiedzi .

Edytowane przez Ryszard
Dodano prefiks
Opublikowano

Ja mia艂em Holecki sppv2, ale jest nieprodukowany teraz w ofercie jest Argos pid plus

Opublikowano

To kup najlepszy 馃檪 SKZP czy argos.

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem pewien聽 ale kiedy艣 czyta艂em o jakiej艣 chyba nowszej wersji聽 Recalart .

Nie mog臋 odszuka膰 tematu聽 wiem 偶e kto艣 tutaj zachwala艂 dopracowany system spalania tego sterownika.

Sterownik kot艂a SKZP-02E -聽Ta wersja聽 czy jaka艣 inna聽 ?

Edytowane przez pavesi
Opublikowano (edytowane)

F oznacza wyposazonie pelna sada czujnikow, E ma tylko podstawowe,sterownik taki sam.W opise popisane ktore czujniki posiada.

Edytowane przez bercus
Opublikowano

Ostatnio by艂em u znajomego z Sasem 14KKW i sterownikiem Multifun, chcia艂em tylko powiedzie膰 偶e wcale Ci si臋 nie dziwi臋 偶e chcesz to wymieni膰.

Opublikowano

Mnie akurat ten sterownik pasuje 馃檪

Opublikowano
Ja mia艂em Holecki sppv2, ale jest nieprodukowany teraz w ofercie jest Argos pid plus

Tylko nie agros on ju偶 nie jest takim sam jak sppv
Opublikowano
23 godziny temu, Kijasr napisa艂:
W dniu 23.12.2021 o 21:57, mkaczko napisa艂:

Tylko nie agros on ju偶 nie jest takim sam jak sppv

Czyli argos max v2 a偶 taki z艂y?tyle by艂o aktualizacji i wgl?

Opublikowano (edytowane)

S艂uchajcie聽

Dzisiaj przestawi艂em z trybu r臋cznego na PID Turbo聽 temperatura na kotle do 60 stopni ustawi艂em .

W historii聽 mam czerwon膮 choink臋 aby wy艂agodzi膰 t膮 krzyw膮聽 聽postanowi艂em 偶e w trybie pid turbo przyrost mocy z 15% da艂em na 20%聽 聽z kolei spadek mocy ze 100% zrobi艂em 95% .

Dodam 偶e mam ustawione聽 aby utrzymywa艂o temperatur臋聽 z czujnika temperatury zewn臋trznej聽 tryb 3

Czujnik pokojowy聽 da艂em na -80聽 聽teraz si艂ownik moim zdaniem lepiej pracuje.

Mo偶e kto艣 mi podpowie聽 jak t膮 temperatur臋聽 wy艂agodzi膰聽 aby nie by艂o takich spadk贸w na kotle.

20211229_200134.jpg

Edytowane przez pavesi

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

艁adowanie
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

U偶ywaj膮c tej strony zgadzasz si臋 na Polityka prywatno艣ci.