Skocz do zawarto艣ci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Posiadam kocio艂 SAS wersja slim 14kw ekogroszek i do tego mam  sterownik multifun.

Coraz bardziej sk艂aniam si臋 nad wymian膮 sterownika multifun - moim zdaniem  艣rednio on si臋 spisuje.

Jakim Waszym zdaniem warto si臋 zainteresowa膰   ? 

Kiedy艣 czyta艂em o jakim艣  ale nie mog臋 odszuka膰 nazwy, nie by艂 to Tech ..

B臋d臋 wdzi臋czny za podpowiedzi .

Edytowane przez Ryszard
Dodano prefiks
Opublikowano

Ja mia艂em Holecki sppv2, ale jest nieprodukowany teraz w ofercie jest Argos pid plus

Opublikowano

To kup najlepszy 馃檪 SKZP czy argos.

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem pewien  ale kiedy艣 czyta艂em o jakiej艣 chyba nowszej wersji  Recalart .

Nie mog臋 odszuka膰 tematu  wiem 偶e kto艣 tutaj zachwala艂 dopracowany system spalania tego sterownika.

Sterownik kot艂a SKZP-02E - Ta wersja  czy jaka艣 inna  ?

Edytowane przez pavesi
Opublikowano (edytowane)

F oznacza wyposazonie pelna sada czujnikow, E ma tylko podstawowe,sterownik taki sam.W opise popisane ktore czujniki posiada.

Edytowane przez bercus
Opublikowano

Ostatnio by艂em u znajomego z Sasem 14KKW i sterownikiem Multifun, chcia艂em tylko powiedzie膰 偶e wcale Ci si臋 nie dziwi臋 偶e chcesz to wymieni膰.

Opublikowano

Mnie akurat ten sterownik pasuje 馃檪

Opublikowano
  W dniu 23.12.2021 o 20:57, mkaczko napisa艂(a):
Ja mia艂em Holecki sppv2, ale jest nieprodukowany teraz w ofercie jest Argos pid plus

Tylko nie agros on ju偶 nie jest takim sam jak sppv
Opublikowano
  W dniu 25.12.2021 o 22:03, Kijasr napisa艂(a):
  W dniu 23.12.2021 o 20:57, mkaczko napisa艂(a):

Rozwi艅  

Tylko nie agros on ju偶 nie jest takim sam jak sppv

Rozwi艅  

Czyli argos max v2 a偶 taki z艂y?tyle by艂o aktualizacji i wgl?

Opublikowano (edytowane)

S艂uchajcie 

Dzisiaj przestawi艂em z trybu r臋cznego na PID Turbo  temperatura na kotle do 60 stopni ustawi艂em .

W historii  mam czerwon膮 choink臋 aby wy艂agodzi膰 t膮 krzyw膮   postanowi艂em 偶e w trybie pid turbo przyrost mocy z 15% da艂em na 20%   z kolei spadek mocy ze 100% zrobi艂em 95% .

Dodam 偶e mam ustawione  aby utrzymywa艂o temperatur臋  z czujnika temperatury zewn臋trznej  tryb 3

Czujnik pokojowy  da艂em na -80   teraz si艂ownik moim zdaniem lepiej pracuje.

Mo偶e kto艣 mi podpowie  jak t膮 temperatur臋  wy艂agodzi膰  aby nie by艂o takich spadk贸w na kotle.

20211229_200134.jpg

Edytowane przez pavesi

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.
Uwaga: Tw贸j wpis zanim b臋dzie widoczny, b臋dzie wymaga艂 zatwierdzenia moderatora.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.

• Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

U偶ywaj膮c tej strony zgadzasz si臋 na Polityka prywatno艣ci.