Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Gość eurogroszek
Opublikowano

A jak to jest z dostępnością?

Limit 2 palety na dobę oznacza na równe 24 godz czy na dzień ( w sensie kupię o 12 to mogę kupić o 8)?

Opublikowano

Panowie tak krótko bo nie wiem czy cos sie zmieniło w godzinach.Jak teraz na cały dzień wyglada zakup ekogroszku np Karlika.Miedzy 7.55 a 8.10 nie udało mi sie kupić .

Opublikowano
24 minuty temu, cptiev napisał:

Rano o 6:55 był Pieklorz i Karlik czy coś więcej nie wiem, bo jak ponownie odswieżyłem stronę już nic nie było

Nie było karlika o tej godzinie bo do 7:05 od 6 rano siedziałem z f5 wciskanym co 3 sekundy...

Opublikowano

Niewiarygodne, do jakich poświęceń zdolny jest człowiek... 😉

Opublikowano
3 minuty temu, wesker napisał:

do 7:05 od 6 rano siedziałem z f5 wciskanym co 3 sekundy...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Arnonim napisał:

@wesker czytam Twoje posty i stwierdzam, że Ty to taki konfident

No chyba znaczenia tego wyrazu nie do końca zrozumiałeś, ale wybaczam...

Jak ma się kawkę, jakieś ciasteczka do tego, a w pracy i tak nie ma co robić to można zapolować tym bardziej, że ostatnio o 6:11 rzucili więc postanowiłem z godzinkę poświęcić się😛

Edytowane przez wesker
Opublikowano

Witam. Dzisiaj dopiero ma dotrzeć Karlik zamówiony 19.01. Także trochę schodzi im z wysyłką

Opublikowano
4 minuty temu, Maszek95 napisał:

Pytanie mam. Bo kupiłem 2t Karlika, ale jak wchodzę na profilu w zamówienia to nic tam nie ma. Też tak macie? 

Nie zawsze miałam widoczny tylko status się zmieniał.

Opublikowano
56 minut temu, wesker napisał:

A Ty to ogrzewasz spółdzielnie mieszkaniową czy też na "hundel" na olx bez pozwolenia na prowadzenie działalności gospodarczej jako podmiot pośredniczący?

"Kolego" zapewne jak widziałeś na moich wcześniejszych wpisach na forum to zaopatrzenie robię dla sąsiadów z mojej ulicy 😉

Opublikowano (edytowane)

Z dostawą to zależy wszystko od logistyki - jaki towar i jaka część Polski. Pieklorz do mnie dotarł w parę dni a na Karlika czekałem 2 tygodnie prawie. Bratu jak zamawiałem to przelew robił we wtorek a w piątek był kurier z dostawą tak że wiecie.... jeden dostanie w 5 dni a drugi w 15

Edytowane przez hajtaler428
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.