dawidooo Opublikowano 18 Września 2021 #1 Opublikowano 18 Września 2021 Witam posiadam piec setlans selvan i mam ogromny problem nie mogę w nim utrzymać temperatury albo szybko spada albo szybko rośnie. Miał ktoś podobny problem Cytuj
emigrant Opublikowano 18 Września 2021 #2 Opublikowano 18 Września 2021 Pewnie nie masz krótkiego obiegu kotłowego? Cytuj
pawlopawlo Opublikowano 18 Września 2021 #3 Opublikowano 18 Września 2021 Czasami jak przepalam na szybko to odcinam ochrone i puszczam bezposrednio na grzejniki,wtedy ciezko mu dojsc do 40*.Przy paleniu z ochroną powrotu trzyma sie stabilnie w okolicach 60* ,mocniej go nie ganiam bo narazie nie ma takiej potrzeby 3 godziny temu, dawidooo napisał: Witam posiadam piec setlans selvan i mam ogromny problem nie mogę w nim utrzymać temperatury albo szybko spada albo szybko rośnie. Miał ktoś podobny problem Napisz cos o instalacji co tam siedzi Cytuj
dawidooo Opublikowano 19 Września 2021 Autor #4 Opublikowano 19 Września 2021 Krótki obieg to ten co się ustawia tą wajchą z boku, Co to ta ochrona? Cytuj
emigrant Opublikowano 19 Września 2021 #5 Opublikowano 19 Września 2021 Nie, chodzi o układ hydrauliczny. Cytuj
pawlopawlo Opublikowano 20 Września 2021 #6 Opublikowano 20 Września 2021 9 godzin temu, dawidooo napisał: Krótki obieg to ten co się ustawia tą wajchą z boku, Co to ta ochrona? Zaraz obok masz wątek o Selvanie 11kw.poczytaj i dowiesz sie wszystkiego a nawet i wiecej Cytuj
Piotrszyp Opublikowano 6 Sierpnia 2022 #7 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Witam mam ten piec od kilku tygodni i sprawuje sie swietnie, dolozylem miarownik ciagu trzyma temperature jaka zadam Cytuj
pawlopawlo Opublikowano 7 Sierpnia 2022 #8 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 A czesto paliles w nim w te upaly? Cytuj
krzych13 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 #9 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 @pawlopawlo może chłop jest ciepłolubny...😉 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi