Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Schemat lub zdjęcie PCB sterownika Luksus RT

greedyj4ck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry,

Przepaliły mi się ścieżki w sterowniku Luksus RT, poszukuję jakiegoś zdjęcia lub schematu wg. którego mógłbym je odtworzyć. 

Wersja płytki to 2.1/2007. 

Jakby ktoś miał taki sterownik zamontowany u siebie i byłby w stanie podesłać zdjęcie to będę wdzięczny. 

Pozdrawiam. 

Opublikowano

A masz Pan internet? Pierwsze lepsze zdjęcie po wpisaniu Luksus RT w googlu.....

4470703300_1379691930.jpg

a poza tym zrób własne i wrzuć tutaj, spróbujemy rozkodować, koniecznie zdjęcia z dwóch stron.

Opublikowano

A masz Pan internet ? Pierwsze lepsze zdjęcie po wpisaniu Luksus RT w Googlu na pewno wystarczy. 
Wiedziałem że z kulturą i nastawieniem na forach specjalistycznych jest kiepsko, ale nie wiedziałem że aż tak. 

W ogóle zdziwiłem się, że producent nie potrafi udostępnić schematu dla sterownika z przed ponad 10 lat, jakby to była jakaś magiczna wiedza techniczna. 

Pozdrawiam.

plytka.jpeg

sciezki.jpg

Opublikowano

Dziękuje w imieniu przyszłych osób, które będą potrzebowały schematu tego sterownika.
Ogólnie to rzadko kiedy widuje się schematy od producentów elektroniki (szczególnie tych mniejszych) Zalecają jedynie ich serwis lub zakup nowego urządzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.