greedyj4ck Opublikowano 18 Października 2019 #1 Opublikowano 18 Października 2019 Dzień dobry, Przepaliły mi się ścieżki w sterowniku Luksus RT, poszukuję jakiegoś zdjęcia lub schematu wg. którego mógłbym je odtworzyć. Wersja płytki to 2.1/2007. Jakby ktoś miał taki sterownik zamontowany u siebie i byłby w stanie podesłać zdjęcie to będę wdzięczny. Pozdrawiam.
Snurq Opublikowano 20 Października 2019 #2 Opublikowano 20 Października 2019 A masz Pan internet? Pierwsze lepsze zdjęcie po wpisaniu Luksus RT w googlu..... a poza tym zrób własne i wrzuć tutaj, spróbujemy rozkodować, koniecznie zdjęcia z dwóch stron.
greedyj4ck Opublikowano 20 Października 2019 Autor #3 Opublikowano 20 Października 2019 Nie ta wersja płytki. Zupełnie inaczej są poprowadzone. Edit: dałem radę, temat do zamknięcia.
Snurq Opublikowano 21 Października 2019 #4 Opublikowano 21 Października 2019 Może byś się podzielił wiedzą z innymi? Chyba, że tylko Tobie się tutaj pomaga, a już od siebie wstawić to nie...
greedyj4ck Opublikowano 21 Października 2019 Autor #5 Opublikowano 21 Października 2019 A masz Pan internet ? Pierwsze lepsze zdjęcie po wpisaniu Luksus RT w Googlu na pewno wystarczy. Wiedziałem że z kulturą i nastawieniem na forach specjalistycznych jest kiepsko, ale nie wiedziałem że aż tak. W ogóle zdziwiłem się, że producent nie potrafi udostępnić schematu dla sterownika z przed ponad 10 lat, jakby to była jakaś magiczna wiedza techniczna. Pozdrawiam.
Snurq Opublikowano 21 Października 2019 #6 Opublikowano 21 Października 2019 Dziękuje w imieniu przyszłych osób, które będą potrzebowały schematu tego sterownika. Ogólnie to rzadko kiedy widuje się schematy od producentów elektroniki (szczególnie tych mniejszych) Zalecają jedynie ich serwis lub zakup nowego urządzenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.