grubyyy1982 Opublikowano 2 Lutego 2019 Autor #126 Opublikowano 2 Lutego 2019 Chyba naprawdę coś z instalacją jest nie tak bo piec i sterownik znowu warjuje masakra jakieś namiary na instalatora dobrego który by to ogarnął z dolnegoslaska Cytuj
mkaczko Opublikowano 2 Lutego 2019 #127 Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Pewnie przez pogode w bytomiu 10 stopni Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Lutego 2019 przez Ryszard Nie ma potrzeby cytowania ostatniego postu Cytuj
Pieklorz Opublikowano 2 Lutego 2019 #128 Opublikowano 2 Lutego 2019 Podrzucę Ci namiary na kolegę, który ustawia sterowniki na terenie dolnegośląska Sprowadziłem sobie te dmuchawy WPax2 oraz WPax6 do testu Na Argos PID i Minister PID w trybie testowania schodze do 10%obrotów (niżej w tym trybie się nie da), tyle,że tu jeszcze jedna kwestia jest taka, że testowanie a praca w automacie to drobna różnica będzie. Jak się w tygodniu ogarnę, to zobaczę na Cobrze2 jak te widełki pracy WPax6 widzę. Inna kwestia,że obecna WPax6 może być czymś innym o tego, co Ty posiadasz Nie mniej ponieważ wysyp dmuchaw na rynku w ostatnich latach jest ogromny, to pojawił się pomysł w SPPv2 aby wzorem softu testowego do badań z experta dać opcje korekcji na danych mocach przy sofcie liniowym. Przy okazji soft liniowy w SPPv2 nie będzie tylko dobrze pracował pod palnikami SV200 na dedykowanych dmuchawach, ale będzie można go użyć szerzej na dane retorty Cytuj
Ptaszniko Opublikowano 3 Lutego 2019 #129 Opublikowano 3 Lutego 2019 U mnie takie coś. Nie daje mi spokoju ten wykres. Co tu może być nie tak? Cytuj
Tomi1010 Opublikowano 21 Listopada 2021 #130 Opublikowano 21 Listopada 2021 Witam mam kocioł termo tech prado 12 kw sterownik Cobra 2 pomoże ktoś w ustawieniach tego sterownika? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi