Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zimny Powrót pomocy!!!

Interek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zrobiłem instalacje pod kocioł do rozdzielacza, wszystko działa pieknie tylko powrót mi nie wraca, próbowałem wszystkiego co potrafie, prosze o jakąś wskazówkę może o czymś zapomniałem z góry dziękuję i pozdrawiam a tu zdjecie 

poprawa.jpg

Opublikowano

Zapomniałem dodać że zainstalowany jest zawór 4d, przed pompa dodałemjeszcze automatyczny odpowietrznik napełniałem grzejniki od powrotu, czyściłem filtry, kryzowałem i temperatura gzejnikow nie jest zadowalajaca i za tym idzie powrót zimny 

Opublikowano

Jak masz rozdzielacz i odpowietrznik to pomiędzy powrotem a zasilaniem jest połączenie ??? Daj lepsze zdjęcia

Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dokładnie tak kolego miałem ten sam problem i dodałem pompę kotłowa i temat rozwiązany .

Opublikowano

dlatego dałem automat przed pompa ponieważ miałem problem tam a listwa nie chciała odpowietrzyć mi

Opublikowano

tak układ zamkniety, a co wsadzic zamiast rożnicowego? zawór kulowy?

pompa1.jpg

Opublikowano

Brak zaworu zwrotnego przy zespole pompowe różnicowym a przy tym przekroju rur zawór różnicowy raczej nie będzie spełniał swojej roli

Opublikowano

Dokładnie tam gdzie zaznaczone kierunek przepływu wody do pieca ją tą pompę mam jeszcze sterowana termostatem ale nie jest to konieczne

Opublikowano

Zamontuj najpierw pompę jeśli pompy nie będą się zakłócać nie ma konieczności montażu zaworu zwrotnego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.