Bodzanów Opublikowano 28 Marca 2010 #26 Opublikowano 28 Marca 2010 Witam Właśnie chyba zerwały mi się te zawleczki , bo silnik chodzi a ramię stoi w miejscu. Gdzie kupic te zawleczki ? Mam nowy piec 4 mies. może serwisanta zawołac ? Czy jest to tak proste , że szkoda zachodu ? Cytuj
Neo Opublikowano 28 Marca 2010 #27 Opublikowano 28 Marca 2010 Ja w takiej sytuacji zawsze dzwonię do sprzedawcy prosząc o pomoc. Cytuj
delk Opublikowano 9 Maja 2010 #28 Opublikowano 9 Maja 2010 witam czy w nowym kotle taurus gaur (karo Duo protech) jest ruszt wodny czy mozna spalic cos awaryjnie np drzewo jak duże ? Cytuj
barkley1 Opublikowano 27 Maja 2010 #29 Opublikowano 27 Maja 2010 Z tego co wyczytałem z ulotki to przy Karo Duo jest już zamontowany stały ruszt awaryjny-wodny ( nie wyjmuje się go - jest na stałe) Cytuj
xhumungus Opublikowano 21 Września 2010 #30 Opublikowano 21 Września 2010 Dla zainteresowanych kotłem Taurus Gaur mam informacje, że obecnie sprzedawane Taurusy mają pozycjonowanie tłoka. Objawia się to tym że tłok zatrzymuje się zawsze w tym samym miejscu i daje taką samą dawkę opału. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi