archam Opublikowano 31 Października 2013 #1 Opublikowano 31 Października 2013 Witam!! Czy ktoś z użytkowników forum miał do czynienia lub ma do czynienia z kotłem żeliwnym firmy SOLID. ewentualnie widział gdzieś u znajomych takowy kocioł w "akcji". Proszę o wszelkie opinie związane z tym kotłem . Dla ułatwienia o ten kocioł mi chodzi: http://www.kotly-sol...ol-solid,7.html pozdrawiam wszystkich użytkowników : )
TOMEKm42 Opublikowano 1 Listopada 2013 #2 Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam Jestem użytkownikiem kotła Solid 17kw. jest to kocioł zbudowany z członów odlewanych w Turcj. Używam go od czerwca i pracuje teraz tylko na wymienniku CWU. Wcześniej posiadałem kocioł stalowy który wytrzymał 12 lat (po 8 latach był już spawany) był to kocioł z górnej półki Solid na CWU sprawuje się świetnie bardzo oszczędny,myślę że zimą też się sprawdzi
TOMEKm42 Opublikowano 5 Listopada 2013 #4 Opublikowano 5 Listopada 2013 Ja tak ,kocioł wtedy mniej zarasta i łatwiej się go czyści...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.