jedlica Opublikowano 18 Stycznia 2013 #1 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Jak szukać postów wśród tych reklam?
automatyk Opublikowano 18 Stycznia 2013 #2 Opublikowano 18 Stycznia 2013 to forum to jakas masakra od 3 miesiecy jest coraz gorzej
sambor Opublikowano 18 Stycznia 2013 #3 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Co chwilę - spalsadz i siekiera - to nóż się w kieszeni otwiera Rymy nie zamierzone ale litości panowie Adminowie - to chyba nie na tym polega takie forum. Widzę że stałych bywalców coraz mniej i rzadziej wpadają , pewnie też z powodu reklam. Pozdr. PS Dlaczego sterowniki Auraton droższe niż na Alle... - to ma być okazja?
gonzo2 Opublikowano 18 Stycznia 2013 #4 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Idę do piwnicy zaglądnąć jak sie pali,a tu obok kotła stoi wiaderko.Patrzę.Spalsadz. Uśmiechnąłem się podnosząc wzrok ku górze,a tam nad głową siekera.Ja pierd........ wrzasnąłem i obudziłem się cały zlany potem.Żonie sie to nie spodobało i rzekła mi,że to ma być ostatni raz. Dzisiaj wygasło mi w kotle.Bałem się iść dołożyć,bo jakby mi dołożyła ta siekera to........ Ciekawe czy oferta skończy sie tylko na siekierze?
RedEd Opublikowano 18 Stycznia 2013 #5 Opublikowano 18 Stycznia 2013 również jestem zdania że reklama powinna być mniej nachalna :angry: jak tak dalej pójdzie to to nie będzie nowych tematów bo ludziom klikanie i przewijanie się nudzi pozdrawiam i życzę powodzenia RedEd
automatyk Opublikowano 18 Stycznia 2013 #6 Opublikowano 18 Stycznia 2013 No a teraz jakiś pasek jeszcze na dole to juz teksanśka masakra piłą motorową ,no ręce i nogi opadają drogi adminie jesli pod tym adresem ma byc coś w rodzaju Mamgo .... to trzeba się zastanowić czy to jeszcze jest forum
Vlad24 Opublikowano 18 Stycznia 2013 #7 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Wiem jak! Trzeba wykupić wszystkie siekiery i cały spalsadz, albo zorganizować loterie: każde 100 logowanie danego dnia i wygrywasz niepowtarzalna szansę zakupu siekiery. Im więcej logowań tym więcej szans, im więcej szans, tym mniej siekier. Kto wie, może do wiosny zejdą wszystkie i będzie można normalnie forum poczytać.
sambor Opublikowano 18 Stycznia 2013 #8 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Na wiosnę dojdą tanie solary, klimatyzatory lub wentylatory biurowe i pokojowe- musi być ruch w interesie. :D
automatyk Opublikowano 18 Stycznia 2013 #10 Opublikowano 18 Stycznia 2013 to bedzie juz nie info -ogrzewanie tylko info -mango ...
mlodzieniec Opublikowano 18 Stycznia 2013 #11 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Skończą się siekiery to będą pilarki, potem ostrzałki, łańcuchy... Sierpy też będę może.
sambor Opublikowano 18 Stycznia 2013 #12 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ale eko groszku chyba nie będą sprzedawać- najwyżej kotły a wtedy kolega Przemek dostanie szlaban na forum jako konkurencja.
Artek8 Opublikowano 18 Stycznia 2013 #13 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Idę do Kotłowni posiedzieć. bo juz te reklamy w... tylko musze uważać na Siekierę 2kg
marcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 #14 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Szanowni Forumowicze. Bardzo się nakręciliście ;) Reklamy po drugim poście są wszędzie. Przed ostatnim też bardzo często. Pasek na dole faktycznie - od teraz będzie się wyłączał na 3 dni podobnie jak zastawiający forum popup. Nie wchodzicie nigdy w inne miejsca (filmweb itp). Nie mamy jakichś strasznych tych reklam :) Usunąłem boczny pasek poszerzając forum co niektórzy kiedyś postulowali. Niestety życie jest brutalne a światem (i internetem) rządzą pieniądze ;) Ilość reklam musi być taka aby kasa się zgadzała - tego ani ja ani nikt nie zmieni i nie ja to wymyśliłem :) Ekogroszku na razie na pewno nie będzie. Repertuar będzie się poszerzał. Co do wykupienia wszystkiego - jestem za - próbujcie ;) Martwienie się o odwiedziny też jest niepotrzebne - forum sobie radzi - ludzie czytają i piszą nie mniej (a nawet więcej niż np. rok temu). Dodam jeszcze, że jak widzicie sklep nie jest reklamowany w postach i tak zostanie. Podobnie jak to, że nikt nie będzie wyrzucał Przemka. No i jeszcze jedno - na 90% forów ten temat byłby wycięty - u nas możemy się pośmiać ;) Administracji forów, które się tak rozrosły jak nasze (i tak trzymać) śnią się inne sny - budzisz się a tu błędy: przekroczenie limitu transferu, pojemności na zdjęcia, przeciążenie serwera, trzeba lepszy=droższy... Także sny zależą od tego po której stronie się stoi ;) Pozdrawiam Marcin
marcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 #15 Opublikowano 18 Stycznia 2013 A teraz trochę poważniejsze odpowiedzi. W dniu 18.01.2013 o 16:53, automatyk napisał(a): to forum to jakas masakra od 3 miesiecy jest coraz gorzej Akurat sklep reklamujemy od miesiąca - nie wiem czemu akurat od 3 miesięcy W dniu 18.01.2013 o 17:07, sambor napisał(a): PS Dlaczego sterowniki Auraton droższe niż na Alle... - to ma być okazja? Na Allegro wszystko jest tańsze, co nie znaczy, że poza allegro nic się nie sprzedaje W dniu 18.01.2013 o 18:27, mlodzieniec napisał(a): Skończą się siekiery to będą pilarki, potem ostrzałki, łańcuchy... Sierpy też będę może. Sierpów raczej nie będzie - ale łańcuchy są rozważane.
gofer Opublikowano 18 Stycznia 2013 #16 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Mi najbardziej dolny pasek z reklama orEszkadza. Nie widze co piszez komorki :(
marcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 #17 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Postaram się wyłączyć te dolne reklamy w wersji mobilnej.
gofer Opublikowano 18 Stycznia 2013 #18 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Super ,bo zona zabrala mi lampka a tak pisze w ciemno wszedzie pasek
jedlica Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor #19 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ja już dziękuję i idę na elektrode.
marcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 #20 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Trzeba było od razu napisać, że nie ma (a w zasadzie nie widać) przycisku do zamykania - poprawiłem.
smok Opublikowano 18 Stycznia 2013 #21 Opublikowano 18 Stycznia 2013 No to może lepiej zrobić taki dział dla reklam i kto zechce to odwiedzi.Mi osobiście reklamy przeszkadzają.To po prostu rozprasza i denerwuje.
sambor Opublikowano 18 Stycznia 2013 #22 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Może się czepiam ale podstawą handlu jest rzetelna i aktualna reklama a nie jak teraz patrzę Cytat Wchodzisz z forum.info-ogrzewanie.pl i znasz kod promocyjny i chcesz ją mieć 10% taniej - śpiesz się - tylko 5 sztuk i tylko do piątku, 4 stycznia 2013. A mamy 18 01 2013 godz 2225 - Czy to ma sens? Pozdr.
marcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 #23 Opublikowano 18 Stycznia 2013 100% racji. Też nie lubię oglądać filmów i innych programów w tv komercyjnych. Ale propozycja zrobienia np. Polsat Reklamy i wywalenie reklam z pozostałych kanałów raczej zostałaby wyśmiana przez szefów Polsatu i każdej innej telewizji. Reklamy żeby miały sens muszą niestety zwracać uwagę. Być może kwestia dolnego panelu z reklamą sklepu wynikała z tego, że popełniłem mały błąd i przy szerokości ekranu niższej niż 1300px nie było widać przycisku zamykającego go. Teraz już go widać, jest widoczny i kliknięcie go zamyka go na 3 dni. Myślę, że to co zostaje po zamknięciu tego paska nie wykracza poza normę. Pozdrawia
marcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 #24 Opublikowano 18 Stycznia 2013 W dniu 18.01.2013 o 21:23, sambor napisał(a): Może się czepiam ale podstawą handlu jest rzetelna i aktualna reklama a nie jak teraz patrzę A mamy 18 01 2013 godz 2225 - Czy to ma sens? Pozdr. Sam tekst nie jest nieprawdziwy - aczkolwiek faktycznie powinien zniknąć 5 stycznia. W tym przypadku dobrze, że się czepiasz :)
komor Opublikowano 18 Stycznia 2013 #25 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Może chociaż troszkę węższe te reklamki w wersji mobilnej, bo poszerzają całe forum i niewygodnie się czyta (można "jeździć" na boki)?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.