gargulec Opublikowano 29 Października 2023 #1 Opublikowano 29 Października 2023 Poszukuje sterownika pokojowego do kotła na pellet który ma sterownik ARGOS PID , interesuje mnie aby ten sterownik posiadał jak najwięcej opcji wglądu w sam kocioł nie tylko same nastawy temperatury w salonie . Zapomniałem dodać że t100 mnie nie zadowala czy mogę podłączyć st280 stalmark-tech Cytuj
Snurq Opublikowano 29 Października 2023 #2 Opublikowano 29 Października 2023 Sterownik po komunikacji RS firmy Tech np st-280 będzie działał tylko z urządzeniami Techa, do Agrosa albo dowolny dwustanowy (bez podglądu paramentów) albo po ich komunikacji T1000 Cytuj
gargulec Opublikowano 29 Października 2023 Autor #3 Opublikowano 29 Października 2023 Czyli z podglądem do kotła , nic do Argosa nie znajdę ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi