1982 Opublikowano 25 Czerwca 2023 #1 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Może ktoś umie mi pomóc o co chodzi piec nie reaguje.Pierwszy raz od pięciu lat mam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw85 Opublikowano 27 Czerwca 2023 #2 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Rozumiem że sterownik nie reaguje. Jak po.odlaczeniu zasilania i odczekaniu kilku minut dalej to samo pozostaje wysłać go na serwis lub zakup innego sterownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1982 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor #3 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Wczoraj został zdemontowany i pojedzie prosto na serwis.Zobaczymy jak wróci co było przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw85 Opublikowano 28 Czerwca 2023 #4 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Było sprawdzić jeszcze sam sterownik czy dzieła bez modułu internetowego chyba że jest on integralną częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1982 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Autor #5 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Był sprawdzany nie działał.zobaczymy co wyjdzie poszedł do tech . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1982 Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor #6 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Jestem po wizycie serwisanta okazało się że było jakieś przepięcie na sieci efekt spalona płyta główna i wydatek rzędu 1200 zł i nowy soft do opanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi