Platinum Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor #51 Opublikowano 9 Lutego 2022 Eliks cena i wygląd.... termostaty przy rozdzielaczach sterowane z panelu na parterze i drugim piętrze Cytuj
eliks Opublikowano 9 Lutego 2022 #52 Opublikowano 9 Lutego 2022 Jeśli sugerujesz się cena i wyglądem to idziesz w złą stronę. Podobnie ze sterowaniem. Ale rób jak uważasz, odpalaj podłogę od termostatu, oba obiegi, ja się nie wtrącam. Cytuj
sambor Opublikowano 9 Lutego 2022 #53 Opublikowano 9 Lutego 2022 38 minut temu, Platinum napisał: termostaty przy rozdzielaczach sterowane z panelu na parterze i drugim piętrze Co za bzdura! Ale to twój wybór. Cytuj
Platinum Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor #54 Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) Eliks i Sambor po prostu się nie znam. Jakbyście wy to zrobili na moim miejscu ? Zapłacę wam każde pieniądze ale mi doradźcie jak to powinno wyglądać od początku.... Edytowane 9 Lutego 2022 przez Platinum Cytuj
sambor Opublikowano 9 Lutego 2022 #55 Opublikowano 9 Lutego 2022 Ostatnio liczyłem dom dla jednego Kolegi z forum i wyszło tam równe 10kW mocy grzejnej - pow 166m2. Na ten moment co wiem jest instalacja rozkładana. Jak chcesz płacić, najlepiej duuużo to pisz na priv. Ale wracając do realiów - jestem w stanie pomóc, całkiem na poważnie , pisz na priv. Cytuj
eliks Opublikowano 9 Lutego 2022 #56 Opublikowano 9 Lutego 2022 Godzinę temu, Platinum napisał: Eliks i Sambor po prostu się nie znam. Jakbyście wy to zrobili na moim miejscu ? Zapłacę wam każde pieniądze ale mi doradźcie jak to powinno wyglądać od początku.... Pisz do Sambora, on się tym zajmuje zawodowo. Cytuj
Trener40 Opublikowano 9 Lutego 2022 #57 Opublikowano 9 Lutego 2022 4 godziny temu, Platinum napisał: Zapłacę wam każde pieniądze , a na kotle chcesz zaoszczędzić 🤪🤔 Cytuj
login7 Opublikowano 10 Lutego 2022 #58 Opublikowano 10 Lutego 2022 Bufor dobra rzecz może być mniejszy ale zawsze bufor to bufor. Co do cudownych możliwości modulacji ... to jest takowe zjawisko. Jest jednakże małe ale podczas pracy w parametrach zbliżonych do progowych zwłaszcza w dolnych zakresach sprawność kotła jest inna niż podana w opisie urządzenia. A zapewnienia jakie dostajemy to chyba są tak samo prawdziwe jak zapewnienia firmy VW o cudownych eko dieslach. Cytuj
eliks Opublikowano 10 Lutego 2022 #59 Opublikowano 10 Lutego 2022 Diesle są eko, a słynny "diesel gate" dotyczył wszystkich marek oprócz Forda. Cytuj
sambor Opublikowano 10 Lutego 2022 #60 Opublikowano 10 Lutego 2022 22 minuty temu, eliks napisał: oprócz Forda I Hondy też. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi