Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 minut temu, Pomocyklimosz napisał:

Takie małe sprostowanie bo pojawił się o 12:02 i wisiał ponad minute więc bardzo długo.

Dziś był 3 raz już, więc chyba dziś nie będzie ?

Opublikowano

Potrzebowałem 4 tony w workach Karlika czytając opinie użytkowników wypowiadających się tutaj na tym forum z przed kilku nastu dni, tygodni zasięgniętych wskazówek i rad a także udzielonej pomocy, przybliżonych dostępności poszukiwanego węgla. Postanowiłem iż wstanę dziś o 6:24 budzik zadzwonił..

I czekałem aż pojawi się węgiel. Od godz 6:55 był jakiś meksyk, strona przeładowana po godzinie 7:00 chwilami wysiadała wszyscy czekali aż rzucą węgiel. 

Karlik dziś był po 8...  obecnie był już 4 razy po 10-20 sec. przed godziną 11:00 strona również nie dawała rady.

Karlik zakupiony na 2 razy: 1 raz dodanie do koszyka po godz: 9 za drugim razem o 10:56 kasa i zapłata.

Dziękuję wszystkim za pomoc i udzielone tutaj komentarze. Czekam na dostawę dobrego paliwa.

PS. w składzie opału u Nas Karlik 1T w workach 1250 zł + koszt transportu.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, XZONE napisał:

to taniutko u was....u nas 1700zł Karlik, a Skarbek Bobrek 1800zł

Edytowane przez robertokot25
Opublikowano (edytowane)

Przed chwilą Pieklorz był 20 sekund.

Czy Greenpala może dzisiaj ktoś widział?

Edytowane przez Sławek007
Opublikowano
4 minuty temu, Sławek007 napisał:

Przed chwilą Pieklorz był 20 sekund.

Czy Greenpala może dzisiaj ktoś widział?

Jak to policzyles że byl 20sek ? 

Opublikowano

Panie i Panowie, bardzo dziękuję za pomoc i informacje na tym forum  zakupiłem karlika dzięki waszemu wsparciu i wyrozumiałości bardzo dziękuję i pozdrawiam. Przyszły rok mi nie straszny 😀

Opublikowano (edytowane)

Może 30 sekund. Około 20 sekund na pewno ja go widziałem. Co kilka sekund 4-5 odświeżyłem stronę i był.

Jednak mam już pełen zakup na przyszłą zimę, więc nie klikałem 😉

Edytowane przez Sławek007
Opublikowano

panowie, czy idzie dogadać się z kurierem , chciałbym złożyć palety głębiej na podwórku, utwardzonym jak wasze doświadczenie

Opublikowano
3 minuty temu, danielpce napisał:

Jaki koszt dostawy palety? 

130 zł od każdej palety, dla przykładu 3 tony węgla cena transportu = 390 zł

Opublikowano (edytowane)

Ze względów moralnych kupiłem tylko 1 tonę, a dlaczego niech Każdy sobie wytłumaczy. Potrzebuję 4 ton na ten sezon. Wychodzi na to, że jestem głupi lub kretynem niezdolnym do samodzielnego myślenia.

Edytowane przez Fan
Opublikowano

Moderator powinien się zająć tym wątkiem, bo codziennie te same pytania. Jaka cena, ile dostawa..... Przeczytajcie wątek od samego początku. Wszystko tam jest już opisane. 

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1
Opublikowano

Jako, że wielu z Was denerwuje się postępowaniem PGG, chłopaki też strajkują, zamiast zająć się zarabianiem pieniędzy, ale z tego co widać Zarząd PGG nie ma o tym zielonego pojęcia, dla mnie do natychmiastowej wymiany - działają na szkodę Spółki, co widać słychać i czuć. Pokazująca się reklama na Forum powinna zawierać informację, "Permanentny brak towaru" oraz "Towar dostępny "20-70 sekund (w zależności od rodzaju węgla)", natomiast "Ekogroszek Karlik w workach w partiach do 10 worków z własnym odbiorem dostępny do 1 godziny". Jak Was bardzo denerwuje postępowanie PGG to nie ma na to sposobu. Nawet zamknięcie strony nie pomoże - bo przeniosą do innego kraju, ale zawsze są sposoby, żeby sobie poradzić z nimi, tak jak wcześniej pisałem.

Opublikowano

Dzisiaj chciałem status sprawdzić ale nie szło się na sklep dopchać tak lagował 🙂 

Takie skojarzenie mam po tym PGG kontra reszta świata 🙂 

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, XZONE napisał:

Dla mnie to narzut - marża na poziomie ponad 50%. Nie będę się rozwodził dlaczego tak jest. Normalna marża to max. 30%, ale rynek i zmowa cenowa robi swoje. Na szczęście cena na giełdach spada.

Edytowane przez Fan
Opublikowano

Ja jestem z okolic Gliwic do kilku kopalni rzut beretem a ceny eko w workach parcianych to 1370 i w górę gdzie dostajemy mix z ruskim gówn*m.

To jest dopiero paranoja a z cenników kopalniany wynika że groszek luz 1T około 670zł brutto bez akcyzy !!!

Opublikowano

Z dnia na dzień mniej więcej w połowie listopada ceny poszły u mnie na składach z ok 870 na 1360zł.

PGG jeszcze w czerwcu miało poniżej 800. To już jest przeszłość.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.