Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Brak ciepłej wody po poborze do wanny.

bertus70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zainstalowałem nowy kocioł jednofunkcyjne Termet Ecodens  do c.o. i podgrzewanie c.w.u. Wszystko bylo w porządku do czasu kiedy nie miałem podłączonej wanny do instalacji. Kiedy zainstalowałem wannę to zaczął sie problem z ciepłą wodą.Po odkręceniu baterii w wannie zanika ciepła woda w umywalce a do wanny leci ciepława woda. Ndmienie ,że cyrkulacja wykonana.Jak może byc przyczyna odciecia ciepłej wody od umywalki?

Opublikowano

Może zawiesił się zawór zwrotny w cyrkulacji. Wyłącz pompę cyrkulacji i zamknij zawory. Wtedy wyeliminujesz, że chłodniejsza woda podbierana jest przeciwprądowo rurą cyrkulacji.

Opublikowano

Co tak agresywnie kolego? Z takim podejściem do tematu to nie licz na pomoc. Nikt tu nie ma szklanej kuli żeby wiedzieć co tam masz u siebie w instalacji.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
39 minut temu, Popcorn1 napisał:

Co tak agresywnie kolego? Z takim podejściem do tematu to nie licz na pomoc. Nikt tu nie ma szklanej kuli żeby wiedzieć co tam masz u siebie w instalacji.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Ja nie jestem agresywny ,tylko gość jak napisał bzdurę to mnie zdenerwowało.Przepraszam jeśli ktoś poczuł się urażony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.