sniadry Opublikowano 7 Listopada 2019 #1 Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam, zapoznałem się z wieloma wątkami jednak każdy dotyczył innego rozwiązania. Problem jaki posiadam dotyczy ogrzewania podłogowego. Po załączeniu pompki ogrzewania podłogowego całe ciepło idzie w podłogę, a grzejniki nie dostają kompletnie nic. Mieszkanie deweloperskie, więc nikogo pewnie nie zaskoczą te rozwiązania. Na dole jest jeden grzejnik oraz ogrzewanie podłogowe, na górze trzy grzejniki. W momencie załączenia pompki podłogówki wszystkie grzejniki robią się zimne. Wiem, że u innych mieszkańców działa poprawnie mimo ze to rozwiązanie jest ułomne. Czy ktoś może pomóc wskazać co wyregulować?
gmaj22 Opublikowano 7 Listopada 2019 #2 Opublikowano 7 Listopada 2019 Przepraszam za dygresję, ale teraz już wiem, których "fachowców" @sambor ostatnio przegania z budów. ;)
sambor Opublikowano 7 Listopada 2019 #3 Opublikowano 7 Listopada 2019 To jest kryminał a nie "instalacja". Jednym słowem ohyda instalacyjna. Tylko współczuć.
sniadry Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor #4 Opublikowano 7 Listopada 2019 Szanowni, dziękuję za wyrazy współczucia. Dla mnie i tak już za późno :D Ale wracając do tematu może coś podpowiecie już bez podziwiania tego "cudu"?
awiator Opublikowano 7 Listopada 2019 #5 Opublikowano 7 Listopada 2019 Skoro mieszkanie deweloperskie to jest gwarancja albo rękojmia. Proponuję już się ustawić w kolejce.Wysłane z mojego TA-1021 przy użyciu Tapatalka
ameno25 Opublikowano 7 Listopada 2019 #6 Opublikowano 7 Listopada 2019 46 minut temu, sambor napisał: To jest kryminał a nie "instalacja". Jednym słowem ohyda instalacyjna. Tylko współczuć. Uwierz mi że z tym co ja widziałem w jednym z prywatnych domów , to to tutaj to jeszcze jest cud malina Oczywiscie druciarstwo straszne , aż w głowie sie nie miesci ze ktos ma tupet i odwage robic cos takiego
ameno25 Opublikowano 7 Listopada 2019 #7 Opublikowano 7 Listopada 2019 Do Autora tematu Zareklamuj to do dewelopera masz pełne prawo , żadaj aby to było wykonane zgodnie ze sztuka i normami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.