pastor Opublikowano 25 Września 2019 #26 Opublikowano 25 Września 2019 O którym zaworze piszesz? Kurde weź się ogarnij. Proszę cie. Narysuj schemat swojej instalacji. Bez tego nie ma sensu dalej dyskutować. Nawet nie odpowiadasz na wszystkie pytania
emitergsm Opublikowano 25 Września 2019 #27 Opublikowano 25 Września 2019 jaki masz typ regulatora pokojowego? wchodzisz - menu instalatora/regulator pokojowy i zaznacz jaki masz, pokojówka wróci.
karolT Opublikowano 26 Września 2019 Autor #28 Opublikowano 26 Września 2019 Pokojówka wróciła myślałem że w jednym miejscu jest tylko załączenie jej udało się znaleść i drugie ,ogrzewanie wody również działa miałem pompy powyłanczane w sterowniku ogrzewanie wody pompa dodatkowa wszystko gra dziękuje wszystkim za pomoc temat do zamknięcia.
pastor Opublikowano 26 Września 2019 #29 Opublikowano 26 Września 2019 To dobrze. Zrób sobie zdjęcia ustawień żebyś więcej nie miał problemów. I jeszcze jedna rada. Wg mnie tam sa wymagane poprawki w instalacji. Ale to musiałbyś narysować schemat i zaznaczyć wszystkie elementy. Tam nie widać ZZ ani jak jest ochrona powrotu zrealizowana. Naczynie wyrównawcze so kotła masz?
karolT Opublikowano 26 Września 2019 Autor #30 Opublikowano 26 Września 2019 Wstawię i narysuje poprawki na pewno muszę wprowadzić za niedługo wraca mój instalator to się będzie bawił
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.