mironw Opublikowano 27 Stycznia 2019 #1 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Witam jak w temacie szukam sterownika który sterował by 1- kotłem 24 kW górnego spalania z wentylatorem ,brak czujki kominowej , 2- dwoma pompami CO – zwykla i elektroniczna , 3- dwoma zaworami 4D na grzejniki ( ciągła praca pomp , 4- pompą kotłową , 5- dwoma pompami CWU , Posiadał proste menu użytkownika – dla starszych użytkowników (wyłącz - dołóż opał - włącz ) , z możliwością podpięcia dodatkowych najlepiej dwóch sterowników pokojowych z podglądem stanu kotła w domu ,kocioł w piwnicy , dwa piętra nad mieszkaniem , z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audilhr Opublikowano 28 Stycznia 2019 #2 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zobacz kolego ofertę firmy ie elektronic kupiłem sterownik od nich dla rodziców ojciec jest bardzo zadowolony oczywiście z pidem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozefg1 Opublikowano 28 Stycznia 2019 #3 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 40 minut temu, audilhr napisał: firmy ie elektronic Który model ma pid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audilhr Opublikowano 28 Stycznia 2019 #4 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Ja kupiłem na allegro model IE 72v1 w komplecie nie masz czujnika spalin ale potrzebny on nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaj22 Opublikowano 29 Stycznia 2019 #5 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Sprawdż TEN sterownik - 4 pompy i mieszacz. Do tego Pilot R lub G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mironw Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor #6 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dzięki gmaj22 to coś co poszukuje ,tylko jeszcze coś muszę pomyśleć do pompy kotłowej i drugiego mieszacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktm6107 Opublikowano 29 Stycznia 2019 #7 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Pompę kotłową możesz włączyć bezpośrednio do gniazdka 220V. po co się pakować w koszty ona i tak musi być ciągle włączona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmaj22 Opublikowano 30 Stycznia 2019 #8 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Do drugiego mieszacza jest dodatkowy moduł, zsynchronizowany ze sterownikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mironw Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor #9 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 20 godzin temu, ktm6107 napisał: Pompę kotłową możesz włączyć bezpośrednio do gniazdka 220V. po co się pakować w koszty ona i tak musi być ciągle włączona pompa kotłowa będzie działać jak powrót będzie poniżej 55 * c bo nie potrzeba mi 65*C-70*C JAK ZASILANIE 5 godzin temu, gmaj22 napisał: Do drugiego mieszacza jest dodatkowy moduł, zsynchronizowany ze sterownikiem. dzięki gmaj22 szkoda że instrukcja nic o tym nie pisze , albo coś przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.