tofek Opublikowano 1 Kwietnia 2018 #1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Witam, mam do Was pytanie, czy kocioł który jest bez wody i nie jest podłączony do instalacji c.o.oraz kominowej, obecnie stoi na palecie EURO, może ulec uszkodzeniu.
makra Opublikowano 1 Kwietnia 2018 #2 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Moj tak stoi od jesieni. I sobie nawet pale w nim. Palniki testuje. Wczoraj jajeczka krasilem w rurze wyjsiowej i kelbaske wedzilem w czopuchu. Bomba sprawa.
marcus312 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 #4 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Kocioł może tak stać ale lepiej zalać go olejem może być po frytkach a w środku wymiennik wysmarować smarem abo starym smalcem to zapobiegnie korozji ;) :D
Gość witek1234 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 #5 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Może tak stać, byle nie lata całe. Jeśli chcesz spokojną głowę, zalej go wodą i zaślep zasilanie i powrót aby woda nie odparowala.
tofek Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Autor #6 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ale to jest nowy kocioł który dostałem od producenta w ramach reklamacji, nie wiem jak jest w środku, ale posiada korki zabezpieczające więc powietrze tam się nie dostaje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.