Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Aktualizacja Forum

marcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż nie wiem co odpowiedzieć ;)

Opublikowano
W dniu 8.05.2018 o 08:28, sambor napisał:

Dzisiaj od rana mam problem z wejściem na forum ze smartfona- po otwarciu okna głównego po 2-3 sek następuje całkowite zamknięcie przeglądarki .

Ten sam problem był prawie całą niedzielę, wczoraj było Ok, teraz znowu do kitu.

Mój smart to Lumia z Win8 i IE

Na starej wersji działało idealnie.

@sambor , czy masz zaktualizowany smartfon/aplikacje? Uruchomiłem wszystkie możliwe kontakty (czytaj: osoby z komórkami z windowsem) i nie udało mi się niestety znaleźć osoby z podobnymi efektami. Także chyba tego problemu nie będę w stanie rozwiązać. "Customizacji" forum nie ma aż tak wiele i to praktycznie podstawowe rzeczy, nie wiem co mogłoby powodować problemy.

6 minut temu, Hermogenes napisał:

Ważne że "u mnie działa" . poz Hermogenes

Nie mów, że też jesteś programistą ;)

Opublikowano

Nie ; jestem już emerytem zawód wyuczony pomiary przemysłowe i automatyka. Dzięki za zaproszenie przyjąłem, jeszcze nie doczytałem jakie są tego obowiązki. poz Hermogenes 

Opublikowano

Co ciekawe mój problem objawia się teraz podczas przeglądania niektórych działów np otwarcie działu kotły gazowe powoduje reset przeglądarki a otwarcie działu instalacje -  nie ma tego problemu, mogę czytać i pisać w tym dziale.

Dzięki za zaproszenie ale co będzie dalej?

Jakie są tego plusy i jakie ew obowiązki

Opublikowano

Nie ma żadnych obowiązków - kluby to miejsce, w których można porozmawiać nieco bardziej prywatnie z osobami, które do niego przystąpią. Akurat ja założyłem klub dla użytkowników dużo udzielających się na forum. Można tam pisać, czytać, wystąpić, wstąpić - jest to dobrowolne. Akurat ten "klub" jest prywatny (tzn czytają i piszą tam tylko jego członkowie, ale można założyć kluby publiczne, z zaproszeniami lub bez). Moim celem jest rozmowa w gronie takich osób w celu ulepszania forum.

Opublikowano

Musiałem założyć nowe konto- Kazik na kazikz. Nie mogłem odzyskać hasła.

Opublikowano

Napisz do Admina PW to wygeneruje Ci nowe hasło i po sprawie.  :D

Opublikowano

Został naprawiony problem z zamieszczaniem zdjęć z użyciem aplikacji tapatalk. Jeżeli ktoś próbował i nie mógł dodać załączników przez tapatalk - teraz już powinno się udać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Po wielu próbach nieudanych ustawiania opcji przeczytanych wiadomości (ustawienia uparcie same się szybko resetowały)

znalazłem proste rozwiązanie- korzystam po prostu z historii na przeglądarce...

Porównując inne portale, z ulgą przeglądam, czytam i jakoś przeczytana zawartość nie znika.

Adminie, mam wrażenie, że coś tu zostało przedobrzone.

Pozdrawiam.

Opublikowano

heso, zrób tak: poustawiaj sobie wszystko wg potrzeb w opcjach forum i utwórz nową zakładkę w przeglądarce. Miałem ten sam upierdliwy problem co Ty i wynikał on właśnie z każdorazowego powrotu do ustawień "zapisanych" w chwili tworzenia zakładki strony. Wywaliłem starą zakładkę, stworzyłem nową i teraz jest OK. Jeden klik po odpaleniu przeglądarki i jestem  na forum na stronie "Nieprzeczytana zawartość" z wszystkimi ustawieniami prywatnymi. 

Opublikowano

Jakoś u mnie nic nie znika, nie mam tego problemu...

Opublikowano
W dniu 9.05.2018 o 17:25, marcin napisał:

Teraz pozostaje jeszcze (opcjonanie) ustawić ten kanał jako domyślny (tak, żeby link do niego wyświetlał się tam, gdzie poprzednio "Nieprzeczytane posty", w innym przypadku dostęp do nowego kanału będzie z menu głównego strony). Zrobimy to klikając odpowiednią ikonkę koło nazwy tematu po jego zapisaniu:

3.png

Najprawdopodobniej nie wykonałeś tej powyższej operacji. Obecnie zaznaczyłem dla Ciebie jako domyślny kanał, w którym widać wszystkie posty (a nie tylko nieczytane). I ten kanał zostanie wyświetlony gdy klikniesz "Nieczytana zawartość" w menu strony.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 8.05.2018 o 08:28, sambor napisał:

Dzisiaj od rana mam problem z wejściem na forum ze smartfona- po otwarciu okna głównego po 2-3 sek następuje całkowite zamknięcie przeglądarki .

Ten sam problem był prawie całą niedzielę, wczoraj było Ok, teraz znowu do kitu.

Mój smart to Lumia z Win8 i IE

Na starej wersji działało idealnie.

Obecna wersja po aktualizacji lutowej działa wreszcie dobrze, czyli nie u mnie tylko w oprogramowaniu był błąd.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam nie wiem czy tylko umnie to się dzieje ale nie wczytuje zdjęć na taptalku i to się dzieje tylko na tym forum na innych forach nie ma problemu.

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

U mnie podobna sytuacja.

Opublikowano

Sprawdzę za moment.

Opublikowano
23 godziny temu, marcin napisał:

Sprawdzę za moment.

Sprawdziłeś co z fotkami

Opublikowano
Godzinę temu, h3nio napisał:

Czy można udostępnić dla niezalogowanych użytkowników przeglądanie poniższej strony?

https://forum.info-ogrzewanie.pl/discover/

Nie. Jest to strona zarezerwowana dla zarejestrowanych użytkowników.

Godzinę temu, Kijasr napisał:

Sprawdziłeś co z fotkami

Zaktualizowałem plugin tapatalk i wg moich testów zdjęcia się już wyświetlają. Przepraszam za opóźnienie. Proszę o potwierdzenie.

Opublikowano

Już zdjęcia się otwierają tak jak trzeba. Dzięki ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.