bronakowski Opublikowano 13 Października 2010 #1 Opublikowano 13 Października 2010 Witam, Czy będzie działać taki układ, w którym pompa znajduje się około 20-30 metrów od pieca? Mam instalację c.o. połączoną z kominkiem i pompa jest przy kominku. Piec będzie w innym miejscu (20-30m dalej) i nie wiem czy jest sens przenosić pompę obiegową bliżej pieca? Cytuj
AdamGuitar Opublikowano 14 Października 2010 #2 Opublikowano 14 Października 2010 Może tak pozostać. Cytuj
bronakowski Opublikowano 16 Października 2010 Autor #3 Opublikowano 16 Października 2010 A czy jest to prawda, że cała woda nie przejdzie przez piec i nie zostanie ogrzana? Znajomy mi tak powiedział. Cytuj
Marek Opublikowano 16 Października 2010 #4 Opublikowano 16 Października 2010 a któredy ma przejsc jak nie przez piec , moze kominem a ten znajomy to literat czy temu podobny inteligent Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi