Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zasadzie w cenie około 7 tysięcy można śmiało brać 25 kW. Wychodzi jednak taniej niż stary Gaur + ruszt awaryjny. Gaur Duo (patrząc na przekrój) nie ma jednak typowej drugiej komory. Może lepszy zakup to Zębiec KPM DUO ?

Opublikowano

Na Zębcu już stawiano krzyżyk a jednak tymi nowymi kotłami (szczególnie rozwiązania w KPM) wraca bardzo mocno. I dobrze - sporo ludzi zachowa pracę. Pozdrawiam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  Neo napisał(a):
W zasadzie w cenie około 7 tysięcy można śmiało brać 25 kW. Wychodzi jednak taniej niż stary Gaur + ruszt awaryjny. Gaur Duo (patrząc na przekrój) nie ma jednak typowej drugiej komory. Może lepszy zakup to Zębiec KPM DUO ?

Neo co masz na myśli, że " Nie ma jednak typowej drugiej komory"? Jaki jest minus tego rozwiązania w stosunku do starego KARO ?

Bo zastanawiam się nad wyborem Stary Karo czy Karo Duo?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  witekkw napisał(a):
Witam mam pytanie czy ktoś używa ww pieca, jestem zainteresowany zakupem teko pieca tylko zastanawiam się czy wybrać Taurus Gaur czy Duo

Witam.Chce prosic kogos kto uzywa taurusa gaur duo o opinie na temat tego pieca poniewaz nosze sie z zamiarem kupna tego pieca. Jest wiele opini na temat taurusa gaura, ale o wersji duo zasadniczo nie ma opinii. bardzo prosze o jakies uwagi komentarze na forum lub na maila : romano222@interia .pl. Bardzo dziekuje. Pozdrawiam

Opublikowano

No dokładnie poczytaj sobie o Karo Duo a potem kup Gaura Duo. Ja też przed zakupem Gaura czytałem o Karo B). Zaoszczędziłem w ten sposób 800 zł (w roku 2008). Pozdrawiam.