barkley1 Opublikowano 22 Lutego 2010 #1 Opublikowano 22 Lutego 2010 witam, czy ktoś zna i ma wiedzę o jakości kotłów KTM 18kW (lub inne jeśli ktoś użytkuje) wykonywane przez : KOTSPAW - Górkiewicz Krzysztof, Gierałtowice P.S. na forum nie znalazłem nic :unsure: może ktoś coś napisze? Cytuj
miroslawm Opublikowano 22 Lutego 2010 #2 Opublikowano 22 Lutego 2010 Mój piec też nazywa się KTM, tylko ze producent jest inny nie wiem czy jest to tylko podobna nazwa czy to jest taki typ kotła produkowany przez kilku producentów, mój piec jest wyprodukowany przez firmę Grobelny poniżej lik do strony producenta http://www.grobelny-pleszew.com.pl/ktm.html Cytuj
Neo Opublikowano 26 Lutego 2010 #3 Opublikowano 26 Lutego 2010 W Gierałtowicach jest producent bardzo dobrych kotłów tłokowych - Protech. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi