berti Opublikowano Czwartek o 19:08 #1 Opublikowano Czwartek o 19:08 Popatrzcie posłuchajcie i wnioski wyciągnijcie sami , nie wiem czy to przepisy na przyszłość pod przewidywane podatki czy co to za paszkwil ale mam wrażenie że to nie nasz kraj nie nasz rząd czy sam nie wiem jak to rozumieć , w folmie nie wspomnieli tez o tym że na płocie paneli też nie wolno będzie montować tylko 1,5 metra od płotu , kto to wybierał ???? Cytuj
miklo Opublikowano wczoraj o 12:08 #2 Opublikowano wczoraj o 12:08 Nie chce mi się oglądać klikbajtowych filmów, ale zakaz instalacji paneli na płocie jest logiczny. Tam jest wysokie napięcie prądu stałego. Gdy ulegnie taka infrastruktura uszkodzeniu, to może nieźle kogoś trzepnąć. W płot może wjechać dzieciak na elektrycznej hulajnodze na przykład czy coś. 1 Cytuj
berti Opublikowano 10 godzin temu Autor #3 Opublikowano 10 godzin temu Ale są też płoty wewnętrzna graniczące z twoim polem itp itd. myślę że to myk pod przyszły podatek czyli od konstrukcji tak jak obciążają nim firmy ,płot to nie konstrukcja więc jak opodatkować ??? trzeba było wymyśleć myk, po co lobbyści musieli podpisywać klauzulę tajności ??? no i na koniec to nie klikbajt tylko poważny portal zajmujący się energią od lat. Cytuj
o6483256 Opublikowano 8 godzin temu #4 Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Tylko te wewnętrzne płoty, też mogą stanowić zagrożenie z tego samego powodu co zewnętrzne" Patrząc na chałturę niektórych instalacji, to akurat dobry kierunek 👍 PS Nie oglądałem materiału, nie chce mi się oglądać 50 minut pierdzielenia i pewnie 2 minut wniosków z tego 😉 Edytowane 8 godzin temu przez o6483256 2 Cytuj
berti Opublikowano 5 godzin temu Autor #5 Opublikowano 5 godzin temu Nikt się niczym nie interesuje nikt nie interweniuje nie protestuje to gnioty jeden za drugim wychodzą tylko chodzi o to że te gnioty nas duszą powolutku bardzo powolutku, ja ze swojej strony mam to gdzieś ale młodym powinno zależeć by nie zostać poddanym niewolnikiem ale młodzi siedzą na garnuszku starych i niezbyt ich te sprawy interesują więc róbta co chceta ale tylko jedna strona może drga przyjmuje z pokorą każdą brednię. Cytuj
o6483256 Opublikowano 5 godzin temu #6 Opublikowano 5 godzin temu Jeżeli uważasz, że dzieje się cos złego to dlaczego nie "walczysz" tylko jęczysz w sieci? Radziecka mentalność się w tobie odzywa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi