berti Opublikowano 22 godziny temu #1 Opublikowano 22 godziny temu Popatrzcie posłuchajcie i wnioski wyciągnijcie sami , nie wiem czy to przepisy na przyszłość pod przewidywane podatki czy co to za paszkwil ale mam wrażenie że to nie nasz kraj nie nasz rząd czy sam nie wiem jak to rozumieć , w folmie nie wspomnieli tez o tym że na płocie paneli też nie wolno będzie montować tylko 1,5 metra od płotu , kto to wybierał ???? Cytuj
miklo Opublikowano 5 godzin temu #2 Opublikowano 5 godzin temu Nie chce mi się oglądać klikbajtowych filmów, ale zakaz instalacji paneli na płocie jest logiczny. Tam jest wysokie napięcie prądu stałego. Gdy ulegnie taka infrastruktura uszkodzeniu, to może nieźle kogoś trzepnąć. W płot może wjechać dzieciak na elektrycznej hulajnodze na przykład czy coś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi