o6483256 Opublikowano 23 godziny temu #1 Opublikowano 23 godziny temu Słuchajcie szukam separatora powietrza do instalacji na średnicę 1-cal, macie namiar na cos taniego, bo wszystko kosztuje blisko 300zł Cytuj
nightwatch Opublikowano 22 godziny temu #2 Opublikowano 22 godziny temu A co to za ustrojstwo i dlaczego potrzebujesz tak zaawansowanej technologii za 300 złotych? Zwykły odpowietrznik za 10 zeta nie daje rady? Cytuj
PioBin Opublikowano 19 godzin temu #3 Opublikowano 19 godzin temu Zwykly odpowietrznik na rurze w przeplywie nic nie daje. Cytuj
o6483256 Opublikowano 4 godziny temu Autor #4 Opublikowano 4 godziny temu 17 godzin temu, nightwatch napisał(a): A co to za ustrojstwo i dlaczego potrzebujesz tak zaawansowanej technologii za 300 złotych? Zwykły odpowietrznik za 10 zeta nie daje rady? Wymóg instalacyjny Ktoś ma jakieś propozycje, jak to tanio rozwiązać? Cytuj
mietek440 Opublikowano 1 godzinę temu #5 Opublikowano 1 godzinę temu Zobacz flamco, ja montowałem wersję ocieploną, 400 parę złoty, nie ocieplona tańsza. Dopiero doczytałem, tańszych raczej nie znajdziesz. 1 Cytuj
o6483256 Opublikowano 25 minut temu Autor #6 Opublikowano 25 minut temu Flamco są po 320zł, szukam czegoś jeszcze tańszego Cytuj
Gonzo19 Opublikowano 11 minut temu #7 Opublikowano 11 minut temu Jak wiesz i rozumiesz jak taki separator działa, to sam sobie zrób z ogólnodostępnych i tanich materiałów. 1 Cytuj
o6483256 Opublikowano 10 minut temu Autor #8 Opublikowano 10 minut temu Nie wiem, ale chętnie sie dowiem, jak go zrobić 👍 Cytuj
Gonzo19 Opublikowano 7 minut temu #9 Opublikowano 7 minut temu znajdź w necie opis zasady działania a jak zrozumiesz, to nie będziesz pytał "jak zrobić". Z drugiej strony patrząc to w naszych "ogromnych" instalacjach domowych jest on potrzebny jak pryszcz na doopie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
🔧 Szukasz hydraulika w okolicy?
Naprawy, przeróbki, wymiany — porównaj oferty firm
Znajdź hydraulikaDołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.