arbgs Opublikowano 9 godzin temu #1 Opublikowano 9 godzin temu Witam Jak w temacie - do ogrzania nieocieplone mieszkanie 50m2 - grzejniki żeliwne i stalowe https://www.olx.pl/d/oferta/piec-na-drewno-kociol-co-wegiel-8kw-80m-piece-kotly-tradycyjne-weglowy-CID628-ID148X5I.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=2 czy ktoś ma doświadczenie z powyższym kotłem ?? Cytuj
bercus Opublikowano 6 godzin temu #2 Opublikowano 6 godzin temu Žadny kociol zasypowy z dmuchawa napedzajaca nie kupuj,jesli wiatrak,to wyciagowy przy czopouchu.Dmuchawa napedzajaca,to ukrok w strone i generator problemow i stresu. Cytuj
arbgs Opublikowano 5 godzin temu Autor #3 Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Jakieś propozycje ?? do 8kW Głównie na węgiel Edytowane 5 godzin temu przez arbgs Cytuj
Andrzej_M_ Opublikowano 5 godzin temu #4 Opublikowano 5 godzin temu 4 godziny temu, arbgs napisał(a): ,,,, czy ktoś ma doświadczenie z powyższym kotłem ?? Witaj @arbgs na forum Info-Ogrzewanie. Sprzedawca owego kotła przyciśnięty słownie przeze mnie "kolanem do ściany" oświadczył, że oferowane przez niego kotły legalnie można użytkować do dnia 2028.01.01. Wystarczyło z Twojej strony wykonać telefon i zadać kilka prostych pytań. ps. Czy mogę Ci wysłać namiary gdzie możesz mi zafundować Wirtualną Kawę ?. Cytuj
sambor Opublikowano 59 minut temu #5 Opublikowano 59 minut temu 4 godziny temu, Andrzej_M_ napisał(a): że oferowane przez niego kotły legalnie można użytkować do dnia 2028.01.01. Pod warunkiem, że użytkownik takiego kotła nie doprowadzi do jego przedwczesnej śmierci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi