Kimoi Opublikowano 15 Marca 2024 #1 Opublikowano 15 Marca 2024 Witam, będę remontował dom o powierzchni użytkowej+-75 m², zbudowany ze starego pustaka z izolacją od podłoża, finalnie mam zamiar również ocieplić ściany i stropy, aktualnie jest w takim stanie że w zasadzie stoją same mury, nie jestem pewny jaki rodzaj ogrzewania zastosować tak aby źródło ciepła ogrzewało też wodę użytkową, mam możliwość zbudowania kominka w jednym z pokoi ale to raczej nie pozwoli zagrzać wody Cytuj
dawido Opublikowano 16 Marca 2024 #2 Opublikowano 16 Marca 2024 Chyba teraz pellet będzie na topie Cytuj
szakallo Opublikowano 19 Marca 2024 #3 Opublikowano 19 Marca 2024 To że pellet bedzie na topie świadczy że będzie drogi. Osobiście jeśli dasz radę montuj puki się da gaz ziemny. Cytuj
o6483256 Opublikowano 19 Marca 2024 #4 Opublikowano 19 Marca 2024 Jak jest dostęp do rury z gazem, to nie ma się co zastanawiać. Po cholerę dźwigać worki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi