emus Opublikowano 2 Lutego 2010 #26 Opublikowano 2 Lutego 2010 Kazik ale masz zasyfiony kocioł zdjęcie 013. Cytuj
monument22 Opublikowano 2 Lutego 2010 #27 Opublikowano 2 Lutego 2010 Kazik ja mam dolniaka , miał kurde taki że przez ruszta przelatuje jak piach prawie, tyle ile wsypę tyle wyjmę. wpadnie trochę kasiorki to orzecha kupie tylko u mnie w dobrym składzie to się nawet ponad tydzień czeka na dostawę ale skład pewny i tani Cytuj
kazik Opublikowano 2 Lutego 2010 #28 Opublikowano 2 Lutego 2010 Kazik ale masz zasyfiony kocioł zdjęcie 013. To przez przypadek, miarkownik otworzył maksymalnie przepustnicę i naciągnęło syfu. monument22 - miał sprzedać,bo psychika Ci siądzie. Cytuj
monument22 Opublikowano 2 Lutego 2010 #29 Opublikowano 2 Lutego 2010 monument22 - miał sprzedać,bo psychika Ci siądzie. takiego szita to chyba nikt nie kupi ode mnie, albo zaraz się będzie pytał czemu sprzedaję. jakoś to muszę przemęczyć :angry: Cytuj
kazik Opublikowano 2 Lutego 2010 #30 Opublikowano 2 Lutego 2010 No to zasypuj węglem a na górę miał. Cytuj
monument22 Opublikowano 4 Lutego 2010 #31 Opublikowano 4 Lutego 2010 Jaką masz średnicę czopucha i jak długa jest rura łącząca kocioł z kominem? czopuch ma 16x25(wymiar zewnętrzny) długość czopucha jest około 30-40cm No to zasypuj węglem a na górę miał. wziąłem trochę koksu od teścia i na niego wsypuje trochę miału jak się rozpali.ale spieki się niezłe robią z tego miału Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi