Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, WitoldL napisał:

udało się ale chyba utknąłem w kasie ... to normalne czy powinno przemielić do płatności ?

Mam ten sam problem, utknąłem w kasie. Problem z wpisaniem adresu dostawy. Wszystko na czerwono. 

Opublikowano
4 minuty temu, Arnonim napisał:

I przez takie osoby jak Ty nie kupimy, bo nie potrzebują na już, ale klikają zapychając stronę 🤬

Racja, odpuść i daj tym którzy go bardziej na tą chwilę potrzebują a ciężko jest takim osobom kupić na tą chwilę.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Od wczoraj mam tone w koszyku. Dzisiaj 3 podejście do płatności. Od razu jak jest dostępny...  kreci i kręci - ładowanie. Przejdzie to.?

Edytowane przez Moher1505
Literowka
Opublikowano

strona się strasznie zacina, mam nadzieję że po Nowym Roku będzie łatwiej bo ostatnim czasem jest tragedia

Opublikowano

Wszystko w tym dziale forum jest opisane kilkanaście stron wstecz... 

O której węgiel, ile razy dziennie, jak kupić, na jaki przebieg transakcji se rozłożyć zakup itd. itp.

• Lubię to 1
Opublikowano
2 minuty temu, SZPAWEŁ napisał:

strona się strasznie zacina, mam nadzieję że po Nowym Roku będzie łatwiej bo ostatnim czasem jest tragedia

Dziwisz się, z samego forum ile osób klika a do tego dolicz kilkaset innych.

Opublikowano
3 minuty temu, SZPAWEŁ napisał:

mam nadzieję że po Nowym Roku będzie łatwiej

Jak będą nowe ceny to jest taka szansa🤐

Opublikowano

U mnie pojawił się i nie chciało się wybrać zapłać jak się wybrało to się dane nie podstawiły, więc odswiezyłam i kliknęłam przelew i zapłać i się do teraz ładuje. Nie wiem czy czekać czy nie? Mam internet 250 mb/s nie wiem czy przy tej prędkości jest szansa?

Opublikowano

@justyna odśwież ta stronę z płatnością bo już nie przejdzie. Ludzie mają, wolne i jest większe zainteresowanie. Widać po samym forum ilu jest chętnych. Jak pojawi się ponownie to probuj dalej kliknąć stronę z płatnością. 

Opublikowano
Z tego co słyszałem jako pracownik PGG bo podzwonilem, to mają te przerwę 03.01 żeby zrobić porządek z Januszami biznesu. Pójdzie kupować normalnie.
Ciekawe w jaki sposób chcą tego dokonać. Nawet jak zrobią zabezpieczenie przed botami kupującymi to dalej "Janusze" ręcznie mogą kupić i sprzedać.
Opublikowano
7 minut temu, Moher1505 napisał:

Z tego co słyszałem jako pracownik PGG bo podzwonilem, to mają te przerwę 03.01 żeby zrobić porządek z Januszami biznesu. Pójdzie kupować normalnie.

Już po mnie....

• Lubię to 1
Opublikowano
12 minut temu, Moher1505 napisał:

żeby zrobić porządek z Januszami biznesu

To pewnie chodzi o składy węgla które mając zapas tanio kupionego węgla dały ceny +100% 😉

Opublikowano

Jestem ciekaw czy dzisiaj coś jeszcze rzucą pieklorza

18 minut temu, spekulant napisał:

Już po mnie....

😮

Opublikowano
33 minuty temu, spekulant napisał:

Już po mnie....

Jaki z Ciebie za "spekulant", skoro się zarejestrowałeś pół godziny temu?  :))

Opublikowano

12.39 był Pieklorz

Opublikowano
12 minut temu, gmaj22 napisał:

Jaki z Ciebie za "spekulant", skoro się zarejestrowałeś pół godziny temu?  :))

A co to ma wspólnego.W sklepie zarejestrowany jestem od ...2017r

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.