Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@YaroXylen Czy pamiętasz w swoim życiorysie jakiś sezon grzewczy że w jego środku kupowałeś nań opał??? Do tego narzekanie, głosowałem na nich, a oni nie przewidzieli że wegiel z 50$ skoczy na 250$, za komuny było lepiej, ręce mdleją od tego F5, tragedia. PGG państwowe, już na nich nie zagłosuję !!! A mógł głosować na to co w Twoim linku i po kłopocie. Kopalni by nie było, węgla by nie było, chrust by w lesie zbierał i nie narzekał że zagłosuje. Nieudacznik życiowy szuka rozgrzeszenia 🙂

Opublikowano

"Uderz w stół, a nożyce..." wg mnie szkoda słów, jedni są warci drugich 🤮

• Lubię to 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Pawo napisał:

Ło matko nie wierzyłem, że są w Polsce tacy zagorzali fanatycy karłów O.o 

To uwierz.... już chyba lepiej jak tęczowej flagi 🙂

• Lubię to 1
  • Zgadzam się 1
Opublikowano

Cały czas mam takie coś myślicie że to pójdzie, czy strona się zacięła i nic z tego nie będzie? "Trwa przetwarzanie zamówienia. Proszę nie zamykać okna przeglądarki."

Cyrk, człowiek czeka i chuj. Strona się zacięła. Poluje już 5 dni. Przecież to jest kpina

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Karlikowy napisał:

Cały czas mam takie coś myślicie że to pójdzie, czy strona się zacięła i nic z tego nie będzie? "Trwa przetwarzanie zamówienia. Proszę nie zamykać okna przeglądarki."

Cyrk, człowiek czeka i chuj. Strona się zacięła. Poluje już 5 dni. Przecież to jest kpina

Raczej nie przejdzie jak po 20-30 sekundach nie przejdzie dalej lepiej odświeżyć i jeszcze raz klinac zamow

Edytowane przez Wojtekwojtek
.
Opublikowano
6 minut temu, Karlikowy napisał:

Pierwszy raz złapało zawiechę i nie poszło, taka sama sytuacja ja u ciebie. Za drugim razem wysypał się formularz, nie zdążyłem. Za trzecim razem, po wybraniu formy płatności trwało to dokładnie kilka sekund i zamówienie zatwierdzone.

Opublikowano
2 minuty temu, Wojtekwojtek napisał:

Raczej nie przejdzie jak po 20-30 sekundach nie przejdzie dalej lepiej odświeżyć i jeszcze raz klinac zamow

Dzieki, teraz to wiem. Ale już człowieka szlak trafia. Jak zamawiałam w listopadzie to nie było takiego problemu. Człowiek na spokojnie wrzucił do koszyka, strona nie była tak przeciążona 🤦 a teraz to istny cud coś kupić

Czekamy na następny rzut, czyli dzień do 14 z bani.

Opublikowano

Tak, właśnie tak.

Pamietaj, że w Kasie trzeba jeszcze odklikać gdy będzie dostępny węgiel.

Opublikowano

To jeszcze pomóż czarnemu człowiekowi bez pompy ciepła  innych wodotrysków co muszę odkliknąć w kasie jak sposób dostawy już mam. Potem to już pewnie przelew tradycyjny żeby zyskać na czasie.

Opublikowano (edytowane)

Do toalety idzie się z telefonem, a gdy w czasie operacji wskakuje karlik, proces wyraźnie przyśpiesza. 

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
  • Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.