Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, rafal-jahnke1 napisał:

Witam. Mam pytanie: jakim samochodem dostarczają węgiel zakupiony na pgg? Chodzi o gabaryty czy to jest solówka z windą? Czy samochód z naczepą?

To nie jest tak że PGG dostarcza, dostarcza firma spedycyjna która ma umowę z PGG. Zdaje się że to jest poczta. Przyjeżdża towar do składu najbliżej Twojego miejsca zamieszkania a stamtąd odbierają go i dostarczają przewoźnicy (podwykonawcy) którzy podpisali umowę z pocztą.  Towar dostarczają solówki, przez trzynaście lat nie spotkałem się żeby przyjechał ciągnik z naczepą.

Opublikowano

pgg5.jpg.14b86a1002052cacaec3fa4bb380d0ab.jpg

Skarbnica wiedzy jaką jest to forum i wypowiedzi wszystkich osób sprawdziły się w 100%. Pierwsze zakupy za mną, trochę się gubiłem, ale udało się. Karlik zamówiony, zrobione na 3 razy. Teraz tylko czekać za dostawą i sprawdzić jak to się pali:) Już nie mogę się doczekać miny mojego obecnego (już byłego:D) dostawcy z lokalnego składu, jak się dowie, że w tym sezonie zimowym już nic od niego nie chce:) Ostatnio proponował mi 1t węgla "no name" za 1599zł, "Maciej bierz bo będzie po 2 tysiące..."

Opublikowano
16 minut temu, rafal-jahnke1 napisał:

Witam. Mam pytanie: jakim samochodem dostarczają węgiel zakupiony na pgg? Chodzi o gabaryty czy to jest solówka z windą? Czy samochód z naczepą?

U mnie w pomorskim była duża solówka z windą

Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, kamis14 napisał:

@Krzysiekzet odśwież stronę nie przeszło Ci zamówienie. Musisz czekać jak się pojawi i znowu kliknąć zapłać  

Kupiona "karolinka" strona przetwarzała a na e-mailu było info o złożonym zamówieniu, może jeszcze kupie karlika ale na razie  starczy mi wrażeń. Te zakupy to jak najbardziej emocjonująca gra komputerowa 😉

Edytowane przez KrzysiekZet
Opublikowano

Witam

A ja mam pytanie dla tych co już kupowali i otrzymali towar.....

W jakim terminie kurier przywiózł do was towar  po otrzymaniu wiadomości e-mail o potwierdzeniu wysłania zamówienia i  zmianie statusu zamówienia na "Wysłane" 

W ten sam dzień czy również trzeba czekać kilka dni ?

Pozdrawiam

Opublikowano
3 minuty temu, Piechurski napisał:

W jakim terminie kurier przywiózł do was towar  po otrzymaniu wiadomości e-mail o potwierdzeniu wysłania zamówienia i  zmianie statusu zamówienia na "Wysłane" 

2 dni robocze

Opublikowano

U mnie tym razem pieklorz kupiony, przed świętami był karlik. Na razie się opłaca, chociaż jesienią na składzie kupiłam ruski, do którego te z pgg się nawet nie umywają... Ciekawe jak karolinka- dajcie znać czy lepsza niz karlik, bo niby ta sama kopalnia.

Opublikowano
7 minut temu, kamis14 napisał:

@Piechurski z tego co tutaj większość podaje karlik idzie dłużej niż pieklorz Mi karlik szedł ok 1tydzien pieklorza dostałem w tym samym tygodniu.

Zastanawia mnie tylko jak wam długo dostarczają towar po zmianie statusu na "Wysłane".... w ciągu ilu dni przywozi kurier do domu po potwierdzeniu wysłaniu zamówienia.

Opublikowano
Zastanawia mnie tylko jak wam długo dostarczają towar po zmianie statusu na "Wysłane".... w ciągu ilu dni przywozi kurier do domu po potwierdzeniu wysłaniu zamówienia.

3 dni robocze bo w pierwszy dzień dodają tylko nr przesyłek, na drugi dzień kuriera odbiera palety i na 3 dzień mamy na podwórku.

Opublikowano
4 minuty temu, Pomocyklimosz napisał:

Dzięki.

3 dni robocze bo w pierwszy dzień dodają tylko nr przesyłek, na drugi dzień kuriera odbiera palety i na 3 dzień mamy na podwórku.

Opublikowano

Dzisiaj kupiona Karolinka i jej amant 😉 Karlik.💪

Opublikowano

Ło panie Karlik na palecie dostępny od 11.34 jakieś 4 do 5  minut. Zamówiona tona na luzie a nawet w koszyku nie miałem.

Opublikowano

Czy GREENPAL EKOMIAŁ bywa dostępny? Spędziłem kilka dni przed kompem i nigdy nie widziałem jego dostepności.

Opublikowano

Ja myślę że mają zapas po tej przerwie. 2 - 3 dni i wszystko wróci do normy czyli dostępność 15 sekundowa.
Ja dzisiaj nic nie miałem w koszyku, złożyłem zamówienie na 3 tony bez problemu, oglądnąłem sobie potwierdzenie po czym wróciłem na stronę i kolejne 2 tony bez żadnego problemu zamówione. To wszystko w jednym rzucie.

Opublikowano

W cenie Karolinki pomyliłem się tylko o 10pln. Obstawiałem max 1050. Ci do kupili niech dadzą znać jak to się pali. Z bratem może na próbę na pół kupimy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.