mjetek404 Opublikowano 28 Września 2009 #1 Opublikowano 28 Września 2009 Witam wszystkich, Jestem laikiem jeśli chodzi o układy co i nie mogę poradzić sobie z takim problemem; przez zbiorniczek wyrównawczy wylewa mi się woda z instalacji i nie wiem dlaczego :angry: co może być tego powodem? Cytuj
mjetek404 Opublikowano 28 Września 2009 Autor #2 Opublikowano 28 Września 2009 Załączam schemat instalacji Będę wdzięczny za każdą sugestię Cytuj
sawo Opublikowano 29 Września 2009 #3 Opublikowano 29 Września 2009 Przy takim wpięciu naczynia do instalacji MUSI się wylewać,naczynie podłącz pomiędzy wyjście kotła a zawór 4-d i będzie dobrze, Cytuj
mjetek404 Opublikowano 29 Września 2009 Autor #5 Opublikowano 29 Września 2009 Przy takim wpięciu naczynia do instalacji MUSI się wylewać,naczynie podłącz pomiędzy wyjście kotła a zawór 4-d i będzie dobrze, dzięki za podpowiedź, jutro to poprawie i napiszę czy działa Cytuj
mjetek404 Opublikowano 3 Października 2009 Autor #6 Opublikowano 3 Października 2009 Wykonałem zaleconą zmianę i teraz jest ok :angry: dzięki za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi