Dom29 Opublikowano 19 Października 2020 #1 Opublikowano 19 Października 2020 (edytowane) Witam mam problem z doborem odpowiednich ustawien na sterowniku w moim piecu najpierw piec sie przegrzewał i wchodzik w tryb alarmu za duża temperatura A i nie dopalal ekogros ku dużo spiekow bylo gdy dobrałem ustawienia zeby ladnie palił groszek to znowu wchodzi w alarm nie rośnie temp. Edytowane 19 Października 2020 przez Ryszard Temat przeniesiony do bardziej pasującego działu Cytuj
hensiu Opublikowano 30 Października 2020 #2 Opublikowano 30 Października 2020 Daj więcej infomacji, od 2 miesięcy ogrzewam dom takim samym kotłem, moja powierzchnia to 200m2, dom ocieplony 12cm styropian grafit, palę narazie w PID ale w trybie serwisowym wprowadziłem kilka korekt, ekogroszek mocny 29Mjuli, spalanie 15 kg, popiół jak z papierosa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi