jaras002 Opublikowano 12 Czerwca 2009 #1 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam wszystkich mam pytanie odnośnie instalacji co. cwu. ale od początku domek 140 m2 do ogrzania plus bojler 120l żadnej podłogówki tylko grzejniki dol i poddasze moje pytanie jest następujące czy da sie tak zrobić żeby wszystko działało na jednej pompie dodam kocioł będzie na paliwo stale i chce zainstalować zawór czterodrożny jezeli tak to w jaki sposob i gdzie umiescic pompe Latem chciałbym ogrzewać cwu na zasadzie grawitacje czyli bez żadnej pompki jeżeli ktoś coś może doradzić z góry dzięki Cytuj
tomek krakerss Opublikowano 12 Czerwca 2009 #2 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam Przejdzie .... Zobacz w moich postach są fotografie i opis tego co oczekujesz. Pozdrawiam. Cytuj
jaras002 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor #3 Opublikowano 12 Czerwca 2009 sorki ze zapytam ale gdzie masz podłączenie do cwu za pompa na wyjściu do c o.? bo na fotkach nie widać Cytuj
jaras002 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor #4 Opublikowano 13 Czerwca 2009 eee pogoda się poprawiła i to i na forum cisza ale to dobrze wypoczynek się należy pozdrawiam Cytuj
tomek krakerss Opublikowano 13 Czerwca 2009 #5 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam Forum może i przygasa ale nie mój kocioł nie bardzo Na zewnątrz jest w tej chwili 9 stopni. Podłączenie CWU jest przed pompą ładującą co nie stanowi o tym że nie wpływa na CWU. Pozdrawiam. Tomasz Cytuj
jaras002 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Autor #6 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam jaki ma wpływ na cwu korzystny czy nie korzystny są jakieś problemy z tym związane możesz to wyjaśnić Cytuj
jaras002 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor #7 Opublikowano 16 Czerwca 2009 ????? Podpowiedzcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi