SONY23 Opublikowano 25 Czerwca 2018 #3 Opublikowano 25 Czerwca 2018 I orliki nie pomogły... Szkoda, że jeszcze trzeba będzie wstydzić się na meczu z Japonią...
Hermogenes Opublikowano 25 Czerwca 2018 #4 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Trzeba płacić za osiągnięcia; rozumiem ciężka jest to praca, porównywalna do górniczej więc płacić jak ww. Pobrane niesłusznie apanaże zwrócić do kasy. poz Hermogenes
Gość Visitor1230 Opublikowano 25 Czerwca 2018 #6 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Po Senegalu i Kolumbii wychodzi, że z Japonia wtopimy czterema golami. Amen.
CIHYMUR Opublikowano 25 Czerwca 2018 #7 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Panowie, kibicujcie również kiedy przegrywamy . To są mistrzostwa świata , poziom jest w wersji expert i nie ma zmiłuj. Poziom jest naprawdę wysoki na każdym meczu, niezależnie kto z kim gra. To sport, a piłka jest nieprzewidywalna , świadczy o tym ilość samobójów od początku mistrzostw. Kto ogląda ten wie. Trzeba też umieć przegrywać. Szkoda mi naszych że są tak bluzgani przez rodaków. Zamiast wsparcia -tylko krytyka. Pozdrawiam rodaków i kadrę . Pomyślnych wyników z Japońcami. : )
heso Opublikowano 25 Czerwca 2018 #8 Opublikowano 25 Czerwca 2018 To nie przypadek, pamiętajcie gdzie grają nasi. Ewidentnie zmowa Tuska z Putinem. A poważnie, to piłka nożna jest najważniejsza na liście spraw zupełnie zbędnych...
szelest Opublikowano 25 Czerwca 2018 #9 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Brak zgrania , zamiast drużyny 11 indywidualistów .Szkoda, coś zawiodło w przygotowaniach.
mac65 Opublikowano 25 Czerwca 2018 #10 Opublikowano 25 Czerwca 2018 A mnie żal tych chłopaków bo na pewno każdy z nich chciał się pokazać jak najlepiej . Umiejętności mają ale trzeba mądrej głowy żeby to wykorzystać , niestety ta głowa chyba koncepcji nie miała od początku sadząc po szybkości dorabiania kasy w reklamach . Jak to mówią koś puki widno albo zanim cię wykopią bo później już nie dorobisz . Na szczęście kontrakt się kończy . Pozdrawiam
PioBin Opublikowano 25 Czerwca 2018 #11 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Szkoda ze nie wyszlo. Jednak mnie w pracy rozliczaja z wynikow i za to biore pieniadze. Nikogo zal mnie nie bedzie jak noga sie podwinie. Zycie!
Hermogenes Opublikowano 25 Czerwca 2018 #12 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Ja nie żałuję ale odkąd zaczęli biegać w neonowym obuwiu przestałem oglądać choć TV *** zaraz po przemówieniu arbuza. poz Hermogenes
SONY23 Opublikowano 25 Czerwca 2018 #13 Opublikowano 25 Czerwca 2018 5 godzin temu, mac65 napisał: A mnie żal tych chłopaków bo na pewno każdy z nich chciał się pokazać jak najlepiej . Umiejętności mają ale trzeba mądrej głowy żeby to wykorzystać , niestety ta głowa chyba koncepcji nie miała od początku sadząc po szybkości dorabiania kasy w reklamach . Jak to mówią koś puki widno albo zanim cię wykopią bo później już nie dorobisz . Na szczęście kontrakt się kończy . Pozdrawiam Jakie umiejętności... Przecież wszyscy raptownie nie zapomnieli jak kopie się piłkę. Moim zdaniem, to wyszedł właśnie brak podstawowych umiejętności w posługiwaniu się piłką. Taktyka, strategia i inne jeszcze sprawy niewiele pomogą jak nie potrafi się przyjmować podań, czy dokładnie ich wykonywać o " kiwankach" już nie wspomnę. Te elementy w naszym wykonaniu były po prostu żałosne, kilka poziomów niżej niż u rywala. Jeden plus, że nareszcie skończy się pompowaniemw mediach bańki mydlanej pod tytułem jaką to mamy świetną drużynę a w niej gwiazdy... Już wolę oglądać Islandię czy Panamę...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.