shogunzlasa Opublikowano 13 Września 2017 #26 Opublikowano 13 Września 2017 Na zwykłej fajce a tym bardziej fabrycznej nie ma najmniejszych szans na V-ta klasę. Musi być inaczej napowietrzona, konstrukcja wymiennika inna a i nie do końca paliwo handlowe, tylko takie bardziej dobrane do zrobienia wyniku itd. Przepraszam jeśli źle się wyraziłem - bardziej chodzi mi o to, że właśnie te piece są konstruowane często tylko pod laboratorium i z punktu widzenia klienta tracimy możliwość doboru fajnych podzespołów, sterowników, podajników i wygodnych rozwiązań a dostajemy coś bardziej upierdliwego w obsłudze i czyszczeniu często o dużo większych gabarytach. Cytuj
pawelpiecowy85 Opublikowano 10 Października 2019 #27 Opublikowano 10 Października 2019 Noi kupil kolega piec i nawet nie napisał jak sie sprawuje Cytuj
Kamiloski Opublikowano 26 Kwietnia 2021 #28 Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Witam kolegę, jeżeli mogę zapytać jak ci się sprawuje ten piec po tych paru latach? Jakie wady zalety? Mam zamiar kupić taki, pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi