Bart001 Opublikowano 26 Listopada 2014 #1 Opublikowano 26 Listopada 2014 Witam, Czy jest możliwość dodania do tego piecu dmuchawy do c.o. Dodam że piec stoi w kuchni. Jak by szło proszę o podanie konkretnego modelu.
henryk1953 Opublikowano 27 Listopada 2014 #2 Opublikowano 27 Listopada 2014 Witaj!! Nawet nie próbuj !!! Jeżeli masz słaby ciąg - a masz wyczyszczony komin to przy rozpalaniu otwieraj okno. Ewentualnie zamontuj wentylator wyciągowy na kominie,ale to drogie rozwiązanie. Mam nadzieje że w mieszkaniu zamontowałeś czujniki czadu. pozdrawiam.henryk1953
Bart001 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor #3 Opublikowano 29 Listopada 2014 Dziękuję za info. Ciąg bardzo dobry, niedawno był remontowany cały komin łącznie z tzw. "szlamowaniem". Więc działą wszystko bardzo dobrze. Tą dmuchawę chciałem tylko dodatkowo założyć, ale nie wolno to nawet nie próbuję. A czujnik czadu oczywiście jest. Pozdrawiam
henryk1953 Opublikowano 29 Listopada 2014 #4 Opublikowano 29 Listopada 2014 Dziękuję za info. Ciąg bardzo dobry, niedawno był remontowany cały komin łącznie z tzw. "szlamowaniem". Więc działą wszystko bardzo dobrze. Tą dmuchawę chciałem tylko dodatkowo założyć, ale nie wolno to nawet nie próbuję. A czujnik czadu oczywiście jest. Pozdrawiam Witaj!!! Tu masz ciekawy wątek o twojej kuchni: https://forum.info-ogrzewanie.pl/topic/14006-kuchnia-weglowa-hydromax-problem/ poz,henryk1953
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.