ZILO Opublikowano 7 Października 2008 #1 Opublikowano 7 Października 2008 Mam taki problem, a mianowicie musze ogrzac sklep w kamienicy o powiezchni 50m2. Do tego celu chciałem uzyc kotła CO jednak do komina który przechodzi przez lokal na górze lokatorzy maja podłączone piesyki na wegiel. Czy w tym wypadku mozliwe jest podłączenie kotła? Z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj
slaw Opublikowano 7 Października 2008 #2 Opublikowano 7 Października 2008 Nie na 1 kocioł - 1 luft (komin) ponadto na podłaczenie się do komina musisz uzyskać zgodę wspólnoty mieszkaniowej (administratora), a ten wyda Ci ja za zgoda mistrza kominiarskiego pozdrawiam Sławek Cytuj
ZILO Opublikowano 7 Października 2008 Autor #3 Opublikowano 7 Października 2008 I tutaj jest problem - własciciel budynku pozwala na podłaczenie tego typu pieca, ale co pozniej ..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi