baza24 Opublikowano 1 Października 2010 #1 Opublikowano 1 Października 2010 mam małe pytanko czy trzeba będzie zakładać pompkę, w punkcje A czy wydoła grawitacyjnie. A tak ogólnie czy ta instalacja ma sens. jeszcze te niebieskie połączenie chciałbym po prowadzić z PP z wkładką aluminiową powinno wytrzymać bez_tytu_u.bmp Cytuj
baza24 Opublikowano 4 Października 2010 Autor #2 Opublikowano 4 Października 2010 czy ktoś może mi odpowiedzieć Cytuj
fuhmen Opublikowano 4 Października 2010 #3 Opublikowano 4 Października 2010 Jeśli do bojlera będzie duża średnica rury np 1 1/2cala to powinno działać, chociaż 100% pewności nie mam. Zależy od stopnia zmieszania na 4D. Jeśli zmieszanie będzie na 50% to będzie chodzić. Możesz zrobić bez pompy, najwyżej jak nie będzie działać to pompę z zaworem zwrotnym założysz na rurze powrotnej. Cytuj
Kadafi Opublikowano 5 Października 2010 #4 Opublikowano 5 Października 2010 Jak dołożysz pompę to na osobnej rurze lub nową rurą podłączyć naczynie wzbiorcze. PP stabi może być. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi