Luki91 Opublikowano 9 Listopada 2024 #1 Opublikowano 9 Listopada 2024 Witam. Moj problem polega na tym iz wydaje mi sie ze ustawienia oryginalne sa troche do bani poniewaz jest jakis problem z nadmuchem i nie wiem jak to ustawic sterownik St755 z pid. Piec jak juz osiagnie temperature zadana czyli 65 stopni to jest w stanie dobijac z temp nawet do 75 stopni. Praca w halatronie to jest jakas tragedia. Wiec potrzebuje pomocy w korygacji ustawien fabrycznych Cytuj
Luki91 Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor #3 Opublikowano 10 Listopada 2024 25-35 tak mi pisze w karcie serwisowej 😉 chcial bym palic w pid ale nie wiem jak to wszystko ustawic. Mam zawor 4d. Spieki sie robia nie ukrywam a paliwo to eko groszek z Chwalowic Cytuj
1mps Opublikowano 10 Listopada 2024 #4 Opublikowano 10 Listopada 2024 Współczuję... Podziękuj tej osobie która wybrała piec tej mocy.Mozliwe że da się z tym coś zrobić. Pisz na priv opisz instalację. Cytuj
Luki91 Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor #5 Opublikowano 10 Listopada 2024 Taki piec przyszedl oryginalnie z fabryki. I pisze mi ze nie moge wysylac wiadomosci prywatnych napisz ty do mnie to to ogarne moze sie uda odp. No chyba ze gdzies jeszcze pisze model palnik Cytuj
Igor03 Opublikowano 20 Listopada 2024 #6 Opublikowano 20 Listopada 2024 Dzień dobry Mam taki sam piec i podobne problemy , proszę o pomoc! . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi