morgon Opublikowano 17 Października 2022 #1 Opublikowano 17 Października 2022 Cześć Wszystkim. Tak jak w temacie, właśnie zaczęło mi kapać z podgrzewacza wody. I teraz nie wiem co robić, co będzie korzystniejsze. Czy kupić nowy podgrzewacz pojemnościowy, czy do grzania wody wykorzystać wiszący już i wykorzystywany tylko do C.O. dwufunkcyjny Buderus GB062 24 kW? Doradźcie proszę Cytuj
wacio1967 Opublikowano 17 Października 2022 #2 Opublikowano 17 Października 2022 Wykorzystaj to co masz. Rozumie że ten podgrzewacz pojemnościowy jest na prąd. Gaz niby ma być w tej chwili stabilny. Chyba że masz gaz z Taurona, to już nie stabilny. Dzisiaj dostałem wypowiedzenie na dostawy gazu. 🙂 Cytuj
morgon Opublikowano 18 Października 2022 Autor #3 Opublikowano 18 Października 2022 W zasadzie to problem rozwiązał się sam. Teraz dopatrzyłem że jednak mam kocioł jednofunkcyjny, więc pozostaje jedynie zamontować osobny podgrzewacz. Dziękuję za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi