Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mialem w koszyku z poprzedniego rzutu i otwarta kase i tak mielilo i nie przeszlo

Opublikowano

tak wiem ale jak odswiezylem zawolalo pesel i kicha

Opublikowano

musisz wbic sie z tym do kasy jak bedzie karlik dostepny na sklepie, trzymaj otwarty koszyk, w drugiej karcie obserwuj dostepnosc na sklepie i jak sie pojawi odswiez koszyk i probuj zamowic moze sie uda, wszyscy tak walczymy ...

Opublikowano

Nie wiem gdzie tkwi problem bo ja np. w styczniu robiłam zakupy i bez większego problemu. Może nie pilnuje się strony systematycznie? Gdzieś popełniony jest błąd, bo zakup jest możliwy jak nie w jeden dzień to w dwa. Chyba, że mowa o greenpal, tutaj trochę trzeba więcej wysiłku włożyć

Opublikowano
5 minut temu, JerronimO napisał:

...trzymaj otwarty koszyk, w drugiej karcie obserwuj dostepnosc na sklepie i jak sie pojawi odswiez koszyk...

Nie wystarczy odświeżać koszyka?

Opublikowano (edytowane)

Kiedy po kolejnym odświeżeniu koszyka przestaje się świecić "Brak wystarczającej ilości..." to dla mnie jest czytelne, że towar jest dostępny. Czy się mylę?

Edytowane przez Ryszard
Proszę nie cytować ostatniego postu
Opublikowano

No właśnie jak to jest jak mam już w koszyku np 2 tony karlika, a w między czasie pojawi się dostępny pieklorz to będę mógł go wrzucić w koszyk i zapłacić tylko za dostępnego pieklorza?

Opublikowano

Nie nie można tak zrobić, w koszyku może być tylko jeden asortyment. Wiedziałbyś jak by s przeczytał ostatnie dwie strony, ale po co skoro można pytać o jedno i to samo wkoło

Opublikowano

Pytanie mam. Kupiłem 2tony ale w oddzielnych zamówieniach. Jedno mam że wysłane drugie w realizacji. To teraz kurier  przyjedzie do mnie dwa razy czy jednak połącza te zamówienia? Trochę to nielogiczne jakby miał przyjechać dwa razy o jednej palecie. Miał ktoś taka sytuacje? 

Opublikowano

Tyle wiedziałem, ale JerronimO wzbudził moje wątpliwości, a przeczytałem nie tylko ostanie 2 strony i dzięki temu 5 ton mam już kupione na ten kończący się sezon jak i przyszły 😛

Opublikowano
13 minut temu, kamis14 napisał:

Pytanie mam. Kupiłem 2tony ale w oddzielnych zamówieniach. Jedno mam że wysłane drugie w realizacji. To teraz kurier  przyjedzie do mnie dwa razy czy jednak połącza te zamówienia? Trochę to nielogiczne jakby miał przyjechać dwa razy o jednej palecie. Miał ktoś taka sytuacje? 

Jest możliwość połączenia,ale przeważnie przyjeżdża oddzielnie.

Opublikowano
19 minut temu, kamis14 napisał:

Jak jedno jest wysłane, a drugie w realizacji to raczej będą dwa kursy. Mimo że zamówione w krótkim odstępie czasu. 

Opublikowano (edytowane)

Można połączyć dostawy - mail do sklepu z numerami zamówień które chcesz połączyć

Oczywiście jak jedno z nich jest już wysłane to nie da rady

Edytowane przez hajtaler428
Opublikowano

Dziwne to, że sklep trzeba informować o łączeniu dostaw. Myślałem, że idzie to z automatu. Zapłata w ten sam dzień tyle że jedno było przelewem a drugie blikiem. Dla jasności przelew wykonałem dzień wcześniej a blikiem był zakup na kolejny dzień. No nic jakoś to ogarnę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.