Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, fieczaa napisał:

Udało się 😄

Pytanie do osób, które płaciły przelewem tradycyjnym. Czy przychodziło po zaksięgowaniu wpłaty jakieś potwierdzenie? Jeśli tak to po jakim czasie?:)

Ja dostałam maila na drugi dzień po płatności, czyli jak zaksięgowali to wysłali maila, że zamówienie jest opłacone. W ciągu 5 dni roboczych wysłali zamówienie. U mnie całkowity czas oczekiwania na towar wyniósł 8 dni roboczych 🙂

• Lubię to 1
Opublikowano

Może tu spróbuj: Dziś dostałem sms.

Twoj ekogroszek w nowej promocyjnej cenie:GOLD bylo 1549zl-jest 1489zl, SILVER bylo 1489zl-jest 1389zl, wejdz na www.bartex-wegiel.pl/all lub zadzwon 666102222

Gość eurogroszek
Opublikowano
10 minut temu, konyszef napisał:

green się pokazal w kolorze mam tone w w koszyku 

klik w koszyk strona nie działa szkoda czasu i prądu w komputerze 

a zapasy się kurczą z każdym podaniem podajnika 

może ktoś mi tu odpowie bo nie mogę znaleźć nic konkretnego na temat ekogroszku 

pułkownika i majora ? 

Kolego nie przesadzaj.

Jak jest w koszyku klikasz przejdź do kasy. 

Jak ładuje z 5 sek to odświeżasz i powtórka.

I nie ma bata żeby się nie udało. Co z tego, że stronę wywala. Odświeżasz i już.

Opublikowano (edytowane)

Wg mnie w samym mechanizmie sklepu niewiele się zmieniło od tygodni. Ew. dodali re-captche google na kasie.
Za to liczba odwiedzających zwiększyła się znacznie (widać to też po liczbie przeglądających ten wątek).

W efekcie strona nie daje rady - bo są limity jednoczesnych połączeń. Część zapytań jest kolejkowana a część odrzucana. Skutkiem niektóre osoby widzą sklep a inne w tym samym czasie dostają błędy albo czekają na połączenie. Przy czasie dostępności produktu rzędu 3 minuty jest to być albo nie być: niektórzy widzą dany produkt dostępny a inni nic nie widzą w tym samym czasie bo mają info: trwa łączenie albo błędy...

Edytowane przez sirocco
  • Zgadzam się 1
Opublikowano

Ten Bartex też nieźle manipuluje. Co jakiś czas robią takie wrzutki jak poniżej tzn. podają na stronie ceny bez VAT. Po dodaniu do koszyka również cena jak na stronie głównej. Dopiero po przejściu do kasy cena zmienia się na tę z doliczonym VATem.

image.thumb.png.9e0952758b5ea8d52beb30b18009a9dd.png

Opublikowano
14 minut temu, eurogroszek napisał:

Kolego nie przesadzaj.

Jak jest w koszyku klikasz przejdź do kasy. 

Jak ładuje z 5 sek to odświeżasz i powtórka.

I nie ma bata żeby się nie udało. Co z tego, że stronę wywala. Odświeżasz i już.

tak odświeżasz i jak w końcu strona się ogarnie jest już nie dostępny nie uwierzysz ale nic inaczej nie robię jak napisałeś 😉

Opublikowano

13:50 na pewno greena nie bedzie bo już był dwa razy i koniec

Opublikowano

Miał ktoś z Was coś takiego?

Nagle mi wyskoczyło

Screenshot 2022-02-02 at 13-44-29 Kasa - Sklep PGG.png

Opublikowano (edytowane)

o ktorej? Nie jedna osoba tak miała

Edytowane przez tomasz23u
Opublikowano

chyba ich popier......

jak chciałem zapłacić pieklorza, tego ostatniego

Opublikowano
7 minut temu, Grzesznik napisał:

Miał ktoś z Was coś takiego?

Nagle mi wyskoczyło

Screenshot 2022-02-02 at 13-44-29 Kasa - Sklep PGG.png

Programiści PGG uczą się stosować googlową recaptchę od paru dni. W założeniu ma to ubijać boty... Dajmy im trochę czasu na naukę...

Opublikowano
6 minut temu, sirocco napisał:

Programiści PGG uczą się stosować googlową recaptchę od paru dni. W założeniu ma to ubijać boty... Dajmy im trochę czasu na naukę...

jak mi dobrze zapłacą to ich przeszkolę w tym temacie 🙂

Opublikowano

Prawdopodobnie braknie z tona, to myślę domówię. Po tym, co się dzieje ze stroną, wrześniowo październikowe zakupy to była sielanka.

Nie na moje nerwy to polowanie za 8zł dziennie, zameldowałem się po pułkownika. Zobaczymy jak z przesyłką. Nie sprawdzę go zbyt prędko bo muszę najpierw opróżnić kotłownię z karlika. Ale ja nie o tym.

Taka mnie myśl naszła. A może to wcale nie popyt taki jest na karlika, ale próba zniechęcenia kupujących ? Mnie zniechęcić udało się skutecznie.

Wystarczy, że kilku graczy opałowych z tej samej drużyny wykupiło w zespół za cenę skrzynki słabej wódki dziennie  usługę atakowania strony sklepu PGG w godzinach ich pracy. A takich , którzy stracili przez PGG a właściwie zyskali sporo mniej na rynku tej zimy jest całe mnóstwo.

Rozumiem, że ludzie jakieś distile i inne cuda pouruchamiali, ale to co się dzieje obecnie to nie jest normalne, że strona przez większość czasu niemal nie odpowiada. Limit 2t, brak sprzedaży na akcyzę i utrudniona dostępność powinna skutecznie wystraszyć spekulantów i handlarzy, a tu jest co raz gorzej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.