Skocz do zawartości
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieklorz 12:17

Opublikowano

Był może z 10s...🤣Jakieś jajca

Opublikowano

Już nie ma, nawet koszyk nie wskoczył,☹️

Uwaga, jak masz w koszyku np. Karlika to gdy się pojawi Pieklorz i klikniesz pojawia się komunikat... Aktualnie w koszyku można mieć tylko jeden rodzaj towaru.

Myślę, że admin w pgg robi sobie z nas jaja, puszcza dostępność na kilka sekund i ma bekę. Chyba, że ktoś zdąży w tym czasie przejść z koszyka do potwierdzenia transakcji i jeszcze wszystko uzupełnić... tylko po co spidermenowi węgiel 😂

Opublikowano

Tauron sklep zamknięty to i szarpią węgiel 

A po drugie chyba nie da rady aby tyle osób odswiezalo stronę i kupowało 500 ton węgla dziennie.

Ktoś tu nieźle miesza ja nawet po zainstalowaniu distila nie mogę kupić więc coś musi być nie tak

Opublikowano

Karlik 12:50

długo był

Opublikowano

Udało się! Dwie tony Karlika  w koszyku!

Komunikat: Trwa obliczanie    - jak długo tak będzie mielić?

Opublikowano

2t Karlika z kasy do płatności, szybki Blik i zamówienie złożone. Pozdrawiam i życzę wytrwałości:)

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Jozefg1 napisał:

Udało się! Dwie tony Karlika  w koszyku!

Komunikat: Trwa obliczanie    - jak długo tak będzie mielić?

mi bardzo długo, aż został ze mną greenpal w koszyku już od 3 dni i nie mam pomysłu jak to wykorzystać i w końcu go kupić 👎😭

Edytowane przez konyszef
błąd pisownia
Opublikowano

na zdjęciu aktualny stan mojego koszyka pytanie do znawców tematu co zrobić w nastepnym kroku aby jak najszybciej potwierdzić zakup jaką formę wybrać żeby maksymalnie skrócić czas. może ktoś jakiegoś screena da co tam jest w następnym etapie i w co klikać?  😂wkręciłem się w te polowanie a zapasy w piwnicy topnieją 

ps. jak ktoś na już potrzebuje polecam husky wystarczy w google wpisać 1200 zł/t już z transportem  może i  jakiś ruski czy czeski  ale u mnie się ładnie pali i mało popiołu zostaje  jak na pgg nie upoluje nic to pewnie po niego znowu sięgnę... 

pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości na łowach 😂

IMG_20220127_131143.jpg

Opublikowano

Otwórz nowa kartę na innym urządzeniu i patrz czy jest dostępny greenpal a koszyk co jakiś czas odświeżaj jak zniknie napis brak towaru to ogień, najszybciej to chyba płatność blikiem

Opublikowano
6 minut temu, konyszef napisał:

na zdjęciu aktualny stan mojego koszyka pytanie do znawców tematu co zrobić w nastepnym kroku aby jak najszybciej potwierdzić zakup jaką formę wybrać żeby maksymalnie skrócić czas. może ktoś jakiegoś screena da co tam jest w następnym etapie i w co klikać?  😂wkręciłem się w te polowanie a zapasy w piwnicy topnieją 

ps. jak ktoś na już potrzebuje polecam husky wystarczy w google wpisać 1200 zł/t już z transportem  może i  jakiś ruski czy czeski  ale u mnie się ładnie pali i mało popiołu zostaje  jak na pgg nie upoluje nic to pewnie po niego znowu sięgnę... 

pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości na łowach 😂

IMG_20220127_131143.jpg

Przygotować PESEL, nr dowodu osobistego, zaznaczyć wszystkie zgody i wybrać płatność. Ja osobiście wybieram przelew tradycyjny, ale panowie pisali, że rodzaj płatności nie ma znaczenia. 

Opublikowano

Wejdź w swój profil i wypełnij wszystkie dane jeżeli masz konto to będą już zapisane

Opublikowano

W profilu jest numer dowodu ale miejsca na PESEL nie widzę   😄

Siedzę i klikam cierpliwie , może otworzy się możliwość zapłacenia czyli sfinalizowania zakupu

Nie śmiejcie się ale to mój pierwszy zakup w PGG, w lutym będzie drugi czyli 2 tony greenpala

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Sukces!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Coś niesamowitego. Udało mi sie zapakować Pieklorza do koszyka.. Teraz co dalej? Jak pojawi się znowu to wystarczy kliknąc "Przejdź do kasy", czy znowu trzeba odświeżać strone z koszykiem? Jak to będzie?

Pieklorz.png

Edytowane przez mrozik44
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.