Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Dostępność opału z PGG

Arnonim
Wiadomość dodana przez marcin,

Ten temat został zamknięty. Proszę o korzystanie z nowych tematów:

Rekomendowane odpowiedzi

działa to rozszerzenie ale np ja musiałem nad nim chwilę popracować, najpierw sobie zaznaczyłem, że ma mi tylko monitorować "chwilowy brak towaru" przy karliku i pieklorzu, no to działało ale były fałszywe alarmy jak jakiś inny asortyment się pojawiał bo towar dostępny wjeżdża na górę listy, no to sobie "ulepszyłem" i zaznaczyłem całe opisy pieklorza i karlika, to w ogóle mi nie powiadamaiało, później dałem jak kolega wyżej radzi "monitoruj całą stronę"

i to chyba etapami najlepiej, jak dojdziesz do etapu "kasa" to potem na dźwięk dzwonka nie sprawdzasz, co rzucili tylko pierwsze co klikasz "złóż zamówienie i zapłać" - w ciągu 1 dnia powinno się obrobić te 3 etapy 😉

aha i prędkość internetu ma tu kolosalne znaczenie, ja początkowo na mojej neostradce, to monitoring copochwilę miał "time out", teraz się przesiadłem na LTE z telefonu i zasuwa aż miło 😉

1 minutę temu, Pomocyklimosz napisał:

Przeszło ci bez odświeżenia strony? U mnie jak jest komunikat "brak wystarczającej ilości..." dopóki nie odświeże strony w czasie jak jest dostępny to kliknięcie nic nie da.

mi przeszło bez odświeżania

teraz czekam na pieklorza 😄

Screenshot_1.png

Edytowane przez Speedo
  • Lubię to 1

5 godzin temu, Premier napisał:

Panowie widział ktoś dziś dostępnego Greenpola od rana?

Panowie, jestem świeżak, dwa razy miałem już w koszyku ale zabrakło na składzie, czy na przyszłość odświeżać takie zamówienie, czy wyrzucić z koszyka bo nie idzie kupić innego asortymentu, proszę o cierpliwość wobec mojej osoby, ale chętnie posłucham, jak się cieszyć z zakupu. Dzięki za wszelkie cenne uwagi

4 minuty temu, SZPAWEŁ napisał:

Panowie, jestem świeżak, dwa razy miałem już w koszyku ale zabrakło na składzie, czy na przyszłość odświeżać takie zamówienie, czy wyrzucić z koszyka bo nie idzie kupić innego asortymentu, proszę o cierpliwość wobec mojej osoby, ale chętnie posłucham, jak się cieszyć z zakupu. Dzięki za wszelkie cenne uwagi

Czytać forum !!!

• Lubię to 1

Przy aplikacjach lub rozszerzeniach monitorujących strony internetowe należy pamiętać o zaznaczeniu powiadomienia dźwiękowego lub wizualnego. Można ustawić inne parametry zmienne lub dodatkowy przepływ danych, który się pokaże przy każdej zmianie na stronie. Są też inne sposoby, ale to wyższa szkoła jazdy i inne koszty, których nie pokryje różnica ceny na 1 tonie węgla. Jestem na tyle stary, aby zrozumieć, że wszyscy wszystko naraz i bez kolejki.

Ja byłem na ostatnim etapie wczoraj i pięknie działało, klikałeś "zapłać" i pisało, że nie ma towaru, zostawiłem kompa włączonego na noc, żeby mi ta strona /koszyk/kasa nie przepadła i dupa, rano po kliknięciu "zapłać" cofnęło do koszyka, ale zdążyłem obrobić na szczęście bo już jestem tym zmęczony - w urlopie zrywać się o szóstej... dramat 🙂 Ciężkie to życie palacza, albo łazisz co chwilę dokładać do pieca albo zainwestujesz w podajnik i polujesz przy kompie na wungiel 😉

Edytowane przez Speedo

Wczoraj  ostatnia dostępność towaru była po godz. 12, przedwczoraj był po godz. 14. Więc różnie to bywa z tą dostępnością i nie ma sztywnych ram czasowych, kiedy znów wrzucą na sklep wungiel. Trzeba po prostu polować.😁

Edytowane przez szneider

8:30 Karlik był w workach i w Big Bagu. Ja dałem ciała i się zamotałem i wrzuciłem 2 tony Karlika, ale w big bagu, już trudno 🤕 Udało się komuś kupić Greenpal ? Ja zapas eko mam, ale spodobala mi się ta zabawa w kupowanie na PGG  🤭 Przy tej cenie Greenpala można spróbowac na testy.

Edytowane przez Barlinek

Godzinę temu, Speedo napisał:

Ja byłem na ostatnim etapie wczoraj i pięknie działało, klikałeś "zapłać" i pisało, że nie ma towaru, zostawiłem kompa włączonego na noc, żeby mi ta strona /koszyk/kasa nie przepadła i dupa, rano po kliknięciu "zapłać" cofnęło do koszyka, 

Bo jeśli nie skończysz zakupu (całego cyklu) w tym samym dniu wracasz do koszyka. Też tak miałem.

Tydzień temu zakupiłem Karlika i nadal ma status w realizacji. Jak tam u Was z realizacją, długo teraz czekacie?
Dobrze że węgiel potrzebny dopiero pod koniec stycznia, więc luz.

Odnośnie Greenpal, sam mam zamiar sprawdzić w tej cenie. Po sprawdzeniu wszystkich trzech, będzie dylemat, czy czekać na niższe ceny, czy robić zapas na przyszły rok już teraz, bo znając naszych rządzących to cholera wie jak ceny mogą pójść w górę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności.